10.6 C
Budapest
2023. március. 31. péntek

5 ok a ponyvacsarnok építés mellett

Dátum:

Megosztás:

5 ok a ponyvacsarnok építés mellett

Tömérdek cég van a világon, akik jelentős összegeket fizetnek azért, hogy áruikat, terményeiket, állataikat, szerszámaikat és munkagépeiket különleges bánásmódban részesítsék. De egészen biztos, hogy jó döntést hoznak, és nem csupán a pénzüket égetik?

Mi úgy véljük, hogy a választ a modern ponyvacsarnok konstrukcióban érdemes keresni!

Ezért, az úttörő megoldás melletti kézenfekvő okok felderítésében, egyenesen – a hazai ponyvacsarnok építés tapasztalt nagyágyúja – a Barracon.hu és csapata ált a szolgálatunkra.

 1. Költséghatékonysága máig verhetetlen

Egy ponyvacsarnok segítségével kivitelezett projekt, jellemzően sokkal olcsóbbnak ígérkezik, mint más, hasonló típusú konstrukciók – a hagyományos logisztikai épületekről már nem is beszélve.

Ez elsősorban annak köszönhető, hogy a ponyvasátor felépítése nem igényel különleges szakértelmet és jelentős munkaerőt.

Másodsorban a szerkezeti adottságok, a professzionális, gyors és jól tervezhető gyártási folyamatok, illetőleg a példátlan kompozíció játszik benne jelentős szerepet.

Utóbbi, – avagy a kiváló összetétel – alatt leginkább azt értjük, hogy egy ponyvacsarnok mindent tartalmaz, amire a szilárd és megbízható működéshez szüksége van. Minden mást, viszont remekül képes nélkülözni.

 1. Sokoldalúsága bármilyen vállalkozás részére ideális megoldássá teszi

Egy raktársátor minden évszakban és szinte bármilyen környezetben hatékonyan használható. Ráadásul, a teljes mértékű személyre szabhatóság végett, ideálisan funkcionálhat például:

 • felvonulási létesítményként
 • műhelyként
 • mezőgazdasági épületként
 • állattartó telepként
 • lovardaként
 • raktárként
 • irodaként
 • koncertek, rendezvények és sportesemények otthonaként

De feltűnhet még sok más szerepben is.

Ilyen téren, csupán az ügyfelek fantáziája szabhat határokat. Hiszen, a sátor kiegészíthető szigetelt oldalfalakkal, ablakokkal, világítással, többféle padlóburkolattal, sőt még egy HVAC-rendszerrel is.

 1. Mobilitása nem ismer határokat

Moduláris felépítése révén, a ponyvacsarnok egyik leginkább ámulatba ejtő előnye, hogy egyáltalán nem kötődik az eredeti rendeltetési helyéhez. Részéről mindegy a helyszín, könnyen összeszerelhető, és ugyanilyen könnyen le is bontható. Elemeire fabrikálva pedig egyszerűen, gördülékeny módon szállítható.

Mindezek tetejében, bárhol felállítható, akár a kietlen mezőn, akár egy frekventált bevásárlóközpont mellett.

Gondoljuk csak bele abba a – nem is túl elrugaszkodott – helyzetbe, ha egy gazdasági döntés miatt, szükségszerűvé válna a telephely változtatás. Egy ponyvacsarnok birtokában, ez szerencsére gyerekjáték.

 1. Stabilitása megfelelő módon garantálja a vagyontárgyak védelmét

A ponyvacsarnok egy erős és robusztus, kifejezetten tartós szerkezet, amelyet úgy terveztek, hogy ellenálljon a különféle, időjárási viszontagságoknak – amelyekkel jellemző módon találkozhatunk hazánkban.

Ennek okán, az év bármely napján védelmet nyújt a napsugaraktól, a széltől, az esőtől vagy éppen a hótól. A felhasznált anyagok, valamint az extra kiegészítők pedig lehetővé teszik az egyenletes belső hőmérséklet fenntartását, függetlenül attól, hogy mi történik odakint.

 1. Helytakarékossága egészen páratlan

A ponyvacsarnok (vagy más néven: sátorcsarnok) minden olyan vállalat számára előnyös, amelynek extra raktárhelyiségre van szüksége, valamint tárolni szeretne valamit (például: szerszámokat vagy mezőgazdasági gépeket).

Ugyanis, egyrészt nincsenek belső tartó pillérei, amelyek megakadályoznák a tökéletes helykihasználási mutatók elérését. Másrészt, a raktárterület lehetséges méretét tekintve, a határ szinte a csillagos ég. Meglévő sátrunkat, tehát a jövőben is bármikor, tetszés szerint bővíthetjük.

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Putyin-Hszi csúcs: a békeküldetés elmaradt, az erőegyensúly Kína javára billent el – videók

Hszi Csin-ping moszkvai látogatását béketeremtő missziónak nevezte, de ennek semmilyen eredménye nem volt. Az meg a jelek szerint...

Ligue 1: nyilvánosságra hozták a 31 legjobban kereső játékos listáját

A L’Équipe összeszedte és nyilvánosságra hozta a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) legjobban kereső 31 játékosának listáját, melyből kiderül, a...

Törökország meglépte azt, amire a NATO és a finnek vártak

A török parlament csütörtök este jóváhagyta Finnországnak az Észak-atlanti Szerződés Szervezetéhez történő csatlakozását. A NATO 30 tagállamából már csak...

M3-as metró: Bemutatjuk a Vasúttechnika munkáját a két nemrég átadott állomáson – videó

Feladatai végéhez közeledik a vasútépítő cég a metróvonal felújításában. A SWIETELSKY Vasútechnika Kft. – mint arról korábban részletes cikkben is beszámoltunk – tavaly...