30.2 C
Budapest
2022. augusztus. 10. szerda

5 millióval rövidítette meg egy csaló Vámos Erikát

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Kontár szakembert bízott meg 2017-ben a TV2 műsorvezetője – hiba volt. Erről mesélt a Blikk videós újságírójának Vámos Erika.

A kivitelező lelépett 3 és fél millióval, másfél milliós kárt okozott és még neki állt feljebb. A szó szerint “rázós” történetet a fenti lejátszóra kattintva videón is megnézheti!

A férfi nem csak a Több mint TestŐr műsorvezetőjét, hanem összesen 140 embert károsított meg kisebb-nagyobb összegekkel. Erika egyik utolsó átverésének lett áldozata, nem sokkal az ő esete után került börtönbe. Ma is hűvösön van.

Mindenki ezt olvassa most!

A Mekk Mester bármely epizódját felülmúló történet egy rosszul szigetelt tetővel kezdődött. Vámos Erika és párja elutaztak egy hosszú hétvégére, hazaérkezésükkor szembesültek a katasztrófális helyzettel: beázott a tető.

A bokámig állt a víz, a szőnyegek úsztak, a kád is rázott, a WC rázott, mindenütt áram volt.-meséli Erika.

A ház hónapokra lakhatatlanná vált. A műsorvezető fél évig ismerősöknél, albérletben, vagy épp szállodákban húzta meg magát.

Vámos Erika háza (Fotó: RAS)Vámos Erika háza (Fotó: RAS)

A beázás estéjén Erika ügyvédje előkészített egy nyilatkozatot, amelyben a kivitelező elismerte, hogy ő a hibás, sőt azt is aláírásával hitelesítette, hogy mennyi pénzt vett fel előlegként. Emiatt pereskedésre nem is volt szükség.

A férfi azóta börtönben van. Nem csak a TV2 műsorvezetőjét verte át:

“140 embert. Ha mindenhonnan csak ennyi pénzt vitt el, akkor az már egész nagy összegű károkozás és csalás bűntette, ahol tudatosan megtévesztett embereket, szerintem nem én voltam a legnagyobb károsult.”

Vámos Erikát a mai napig megviselik a történtek (Fotó: RAS)Vámos Erikát a mai napig megviselik a történtek (Fotó: RAS)

A férfi alkudozni is megpróbált:

“Évekkel ezelőtt azt kérte tőlem az ügyvédje, hogy engedjem el a felét. Ha 2 és fél millióban meg tudunk állapodni, akkor augusztusig odaadják” -mondja. Természetesen azóta is várja a pénzt. Vámos szerint azt az összeget már sose fogja megkapni.

Mindenki ezt olvassa most!

Erika egészsége is megsínylette a történteket:

“Nem ettem, nem ittam, teljesen elszigetelődtem. Borzasztó élmény volt.”

A hasonló helyzetek elkerülése érdekében Vámos Erika a megoldást egy “építései vállalkozókra vonatkozó feketelista” elkészítésében látja:

Ha lett volna ilyen, akkor láttam volna, hogy a 140. becsapott leszek éppen, nagyon magamra voltam hagyva ebben a helyzetben, egy adatbázis valószínűleg nagyon fontos volna.

A kontár szaki még mindig börtönben van. A Blikk az ő oldalára is kiváncsi volt, de cikkünk megjelenéséig ügyvédje nem reagált a megkeresésünkre.

blikk

Hirmagazin.eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Tovább szaporodnak a fizetős parkolózónák a fővárosban

A Hős utcától a Rózsadombon túl, új területeken vezet be fizetős parkolást négy budapesti kerület. Teljesen átalakítja a parkolási...

Elindultak a Széchenyi Hitelkártya programok!

Elindultak a Széchenyi Hitelkártya programok! Elindult a megújult Széchenyi Kártya MAX program, a konkrét hitelkérelmek benyújtására megnyílt a lehetőség...

Fellélegezhetnek a katások, új rendelettel segít a kormány

Az egyszerűsített közteherviselés hozzájárulás (ekho) mértéke 13 százalékponttal csökken. Az egyszerűsített közteherviselés hozzájárulás (ekho) mértéke 13 százalékponttal csökken, szeptembertől...

Biciklivel is érkezhetnek a betegekhez a magyar mentősök – szólj hozzá, mondd el a véleményedet te is!

Kerékpárral közlekedő mentősök teljesíthetnek szolgálatot a fővárosban, tudta meg a Népszava. A legfontosabb - és legérdekesebb hírek itt! Kattints...
facebook