22.2 C
Budapest
2022. május. 26. csütörtök

5 lépés, hogy még több pénzt vonz az életedbe!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Az Univerzumban nincs pénzhiány. Az egyetlen különbség közted és a között, akinek sok pénze van, az a gondolkodásmód. Akinek sok pénze van, hisz abban, amit csinál, hogy sikeres ember, így továbbra is képes lesz sok pénzt előteremteni.

2015-09-02_071137

Lehetünk optimisták, pozitív életszemléletűek, de mégis a pénzzel való kapcsolat feszülté tesz. Ez betudható annak, hogy gyerekkorunkban sok mindenre nem jutott pénz, ezért akkor úgy gondoltuk, illetve arról álmodoztunk, hogy csak nagy erőfeszítések árán juthatunk több pénzhez.

Felnőtt fejjel viszont már csak annyi a célunk, hogy egy olyan munkahelyen dolgozhassunk, ahol annyi fizetést adnak, hogy abból ha kissé szűkösen is, de tudjunk megélni.

A titok nyitja a pénzzel kapcsolatban azonban a gondolatok teremtő erejében rejlik. Olyan energiák vannak a gondolatainkban, amelyek képesek megváltoztatni az életünket.

Íme 5 tipp, hogy úgy változtassuk meg a pénzzel kapcsolatos felfogásunkat, hogy az előnyünkre váljon. Kezdjünk neki még ma!

1. Irányítsuk tudatosan szóhasználatunkat

Nincs elég pénzem.
Ez túl drága.
Sosem fogom tudni ezt megvenni.
Ezeket szoktuk a leggyakrabban kimondani. Figyeljünk oda tudatosan a mondatainkra, szóhasználatunkra, de az ezt megelőző gondolatokra is. Inkább mondjuk azt, hogy: „A pénz jön és megy”, vagy „Biztos van ott még elég pénz, ahonnan jön”. Ezzel már nagy lépést tehetünk.

2. Tiszteljük a pénzt

Az igazi bőség, felvirágzás akkor következik be, ha képesek vagyunk tisztelni, örülni azoknak az anyagi javaknak, pénznek, ami már a miénk. Kell ismerni a pénz útját, hogy mennyit fizetünk ki a számlákra, mennyi a bevételünk, ebből mennyi készpénz és mennyi van a bankkártyán. Ha vigyázunk a pénzre, akkor az gyarapodni fog.

3. Örüljünk mások jólétének

Nehéz ügy ebben a mai világban, de éljünk abban a hitben, hogy az embereknek van pénzük. Örüljünk annak, hogy másnak van pénze, hiszen mi is azt szeretnénk, hogy nekünk is legyen. Ne arra figyeljünk, hogy az ismerősünknek milyen anyagi forrásai vannak, amelyek hamar elfogyhatnak, hanem arra koncentráljunk, hogy mi van nekik, amit mi is szeretnénk magunknak.

4. Kérjük meg a munkánk árát

Mi magunk kell megszabjuk az életvitelünket, hogy egy jobb életszínvonalon élhessünk, egy olyanon, amit megérdemlünk. Ehhez jogunk van. Ez olyan, mintha arra kérnénk az Univerzumot, hogy adjon magasabb életszínvonalat nekünk.

5. Legyünk bőkezűek, jószívűek

Fektessünk be magunkba. Adakozzunk. Ha úgy érezzük, hogy jólétben élünk, akkor is folyamatosan fejlődünk. A jószívűség ebben segít, hiszen ez egy jó érzéssel tölt el, és a jó érzés még több lehetőséget fog hozni nekünk, aminek csak örülni fogunk. Egymillió eurót szeretnénk a bankkártyánkon tudni, vagy egy jobb életre vágyunk? Teljesen mindegy, hiszen mindent megérdemelsz, az Univerzum mindenben támogatni fog, hogy megvalósítsd azt, amit szeretnél. Minél több pénzünk van, annál jobban vágyunk arra, hogy a pénz segítségével élettapasztalatokat szerezhessünk, hiszen az élet szép, tehát kezdjünk el ünnepelni.

Forrás: Arany gondolatok

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Nagyszerű kezdeményezés, sok pici gyermek örömére: Mesezebrák Lajosmizsén – képek

Aki járt már a régi ötös úton Budapest és Szeged között, az tudja, hogy az országút Lajosmizsén hosszan, a...

Brutális jégeső verte el Bács-Kiskun megyét, villámárvíz csapott le Kaposvárra – videó, fotók

Hatalmas erővel lendült be szerda délutánra a vihar az ország több pontján. Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szinte...

Brüsszelben kiakadtak azon, hogy a magyar kormányban csak fehér magyar emberek vannak

Ahogy arról portálunk is beszámolt, kedden a miniszterek bemutatásával és eskütételével megalakult az ötödik Orbán-kormány. Ezen alkalomból Kovács Zoltán posztolt egy...

Uniós bűncselekménnyé nyilvánítaná az Európai Bizottság a szankciók megsértését

Két javaslattal állt elő az Európai Bizottság, amelyek Ursula von der Leyen elnök szerint segíthetnek még nagyobb nyomást helyezni...