27.9 C
Budapest
2023. szeptember. 27. szerda

5 jel, hogy a nőd szerint dögunalmas vagy az ágyban – 18+

Dátum:

Megosztás:

Vi­gyázz, ezek a jelek ri­asz­tóan is­me­rő­sek le­het­nek! De ne bán­kódj, el­mond­juk azt is, hogy kec­me­regj ki a baj­ból.

Bármekkora szenvedéllyel is ugrottatok az ágyba az elején, a lángolás idővel óhatatlanul csitul. Kialakul egyfajta rutin, ami ugyan édes lehet, de izgalmasnak semmiképpen nem mondható. Ezekről felismerheted, ha vészesen sodródni kezdtek ehhez az állapothoz!

1. Mindig más időpontban fekszik le, mint te

Lehet, hogy csak tényleg nincs kedve veled nézni a House of Cards-ot, de valószínűbb, hogy azért fekszik korábban, vagy sokkal később, hogy elkerülje az intimitást.

5 jel, hogy a nőd szerint dögunalmas vagy az ágyban

Így tegyél ellene: próbálkozz nála egy kicsit korábban, lehet, hogy csak az a baj, hogy éjjelre már elveszti a lelkesedését. Ez persze nem azt jelenti, hogy éjfél helyett ess neki délután 6-kor. Pláne nem azt, hogy ezzel nyiss: „Akarsz szexelni?”

Ha egy nő elveszíti a kedvét, azt elég nehéz visszahozni. Kezdd el kedvesen felcsigázni a libidóját, de tudasd vele, hogy megérted, ha épp nincs abban a passzban, hogy szerelmeskedjetek. Ebből tudni fogja, hogy nem vagy olyan iszonyú kanos, hogy az nyomasztó legyen a számára.

2. Egyetlen pozícióban akarja végigcsinálni

Ez sajnos nem jelent jót: tudja, hogy hogyan lesz vége a leggyorsabban, mert túl akar lenni rajta. Ez a fajta szex már csak kötelező gyakorlat.

5 jel, hogy a nőd szerint dögunalmas vagy az ágyban 1

Így tegyél ellene: próbáld extra élvezetben részesíteni még a megszokott pózban is: izgasd a csiklóját vagy vess be egy vibrátort. A hatalmas orgazmus emlékeztetni fogja arra, hogy milyen jó is volt a legelején.  Vagy ami még jobb: vess be valami egészen újat, ami felcsigázza a fantáziáját!

Extra tipp: a szex álló pozícióban ugyan alaposabban igénybe veszi az izmaidat, de cserébe nem tudtok közben abba a közönyös, félálomszerű állapotba jutni, mint fekve.

3. Visszautasítja, hogy a lába közé bújj

Az ok, hogy neki éppen nincs kedve téged orális örömökben részesíteni, de hogy a saját élvezetéről is lemondjon, az bizony nagyon rossz jel. Az orgazmus és az oda vezető út nagyon szoros érzelmi köteléket teremt: ha ezt visszautasítja, és inkább alszik helyette, akkor már alig van valami, amivel visszacsábíthatod az ágyba.

5 jel, hogy a nőd szerint dögunalmas vagy az ágyban 2

Így tegyél ellene: lehet, hogy csak úgy érzi, hogy az orgazmus felajánlása inkább csak a te egódnak szólna, mármint csak azt bizonyítanád, hogy mekkora isten is vagy az ágyban. Kérdezz rá: „tényleg nem akarod, hogy örömet szerezzek neked?” Próbálkozz más pillanatokban, hátha később vagy reggel nagyobb kedve lesz hozzá.

4. Azt kérdezi: „Elmentél már?”, mielőtt tényleg megtörténne

Ez megint csak arra utal, hogy végre túl lenne már a dolgon. Sok srác azt hiszi, hogy a nők a minél hosszabb szexért vannak oda, pedig ez akár kényelmetlenné vagy kellemetlenné is válhat. Egy ponton túl már a rezet sem lehet tovább fényesíteni.

5 jel, hogy a nőd szerint dögunalmas vagy az ágyban 3

Így tegyél ellene: hiába is próbálnál gyorsan elmenni: ez a két szó rettenetesen letöri a szarvad. Sokkal jobb megoldás, ha az intimitást növeled: ha az arcát cirógatod vagy mélyen a szemébe nézel, az sokkal jobban bepörgeti és bele fog feledkezni a pillanatba.

5. Nem akar teljesen levetkőzni szex közben

Néha nagyon erotikus, ha egy-két apró darabot magatokon felejtetek, de ha nem hajlandó teljesen levetkőzni, amikor szexelni szeretnél, az inkább csak a lustaság jele, vagy az, hogy nem érdekli igazán a kontaktus. (Lehet egy harmadik ok is, aminek viszont semmi köze hozzád: hogy annyira nincs jóban a testével, hogy zavarja, ha levetkőzne. Ez súlyosabb baj, de nem rajtad múlik.)

5 jel, hogy a nőd szerint dögunalmas vagy az ágyban 4

Így tegyél ellene: Kérd meg, hogy mutasson egy lassú sztriptízt, vagy dicsérd, hogy milyen gyönyörűek a mellei és mennyire szereted látni őket. Ha egy nő kívánatosnak érzi magát, attól a vágya is forróbbá válik!

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Az energia-tévedés – vagy inkább energia-átverés, és a világ kifosztásának egy remek modellje – 4

Térjünk picit vissza a tehenekhez! A metán – laborban kísérleti leg igazolható, az szénmonoxidból és vízből jön létre, és...

NAPÚT – 7: AZ Utolsó vacsora szereplői – Jakab

Jobbról balra haladva az ötödik apostol az idősebb Jakab. Jakab robbanékony természetű volt. Szent Lukácstól tudjuk a következő esetet,...

Felháborítóan kicsi a Hableány-ítélet! – Az ügyészség részletesen elmagyarázza, miért kell nagyobb büntetés (2 db vonatkozó hanganyag a cikkben)

Fellebbezett az ügyészség a Viking Sigyn szállodahajó kapitányát érintő elsőfokú bírósági ítélet ellen a Hableány-perben. Az ügyészség szerint...

Fogyhatunk-e az éjszaka folyamán?

A globális elhízási járvány erőfeszítésre sarkallta a világot, hogy hatékony és elérhető fogyási stratégiákat találjon. Ennek következményeként új étrendi...