-1.1 C
Budapest
2023. február. 8. szerda

5 irtó nevetséges ruha: nyerítve fogsz röhögni

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

2015 03 20 181612

Vészesen kong a harang a közízlést képviselő divatcégek fejében. Elérkezett az idő, hogy műszaki cikkek levetett kartondobozaival öltözködjenek a férfiak? A női divatvilág már régóta átesett a ló túloldalára megannyi félelmetesen absztrakt ruhakölteményével. De mi a helyzet a férfidivatban? Íme, 5 jel, hogy a férfidivat túl messzire ment.

A kifutók reflektorfényben vibráló bemutatói gyakran mosolyt csalhatnak a divattól idegen emberek arcára. Az önkényesen művészetnek kikiáltott ruhatervezés ágazata egyre furcsább és bizarrabb stílusokkal áll elő a modern sikk világában.

A groteszk „ruhák” bemutatása az elmúlt évtizedben lassan elkezdte megfertőzni a férfiak hétköznapi öltözködését is. A jelenkor divattervező „mestereinek” keze számtalan esetben megremeghetett egy-egy koncepció rajzolásakor, ezt bizonyíthatja a következőkben bemutatandó legmerészebb és legabszurdabb férfi ruhatípusok. Az aktuális trendek maskarái kétségtelenül megszégyenülnek az elkövetkezendő avantgárd ruhák mellett.

Ezeket ajánljuk férfiolvasóinknak (a következő őrült ruhák helyett):

5 átkozottul divatos alapruha az átmeneti szezonra

2015 03 20 181705Babakék kötött pulcsi1. Menő a kötött téli pulcsi…

Pár éve cefetül divatossá vált a mintás téli kötött pulóver, azonban néhány divattervező ismét túllőtt a célon. A hagyományos viseletből egy csuklyás, babakék – roppant feminin – gúnya lett.

A már-már polgárpukkasztó divatvilág erősen játszadozhat a konzervatívabb ruhamárkák idegeivel. Nehéz elképzelni, hogy a hétköznapi viselet és a társadalmi közízlés megengedne magának egy ilyen merész és nevetséges göncöt.

2015 03 20 181806Harmonika2. „Fodros döbbenet”

A képen látható úr alsó fele leginkább egy diatonikus harmonika középső részére emlékeztet, a felsője pedig egy szürkére festett kartonpapírból kivágott pólóra.

Természetesen a bemutatóra készült képzőművészeti jelmezek nem hétköznapi viseletre lettek tervezve, de játszunk el azzal a gondolattal is, mi lenne, ha ez az öltözék tíz év múlva megszokott látvány lenne férfitársaink körében.

Az alapvető motorikus cselekvéseket biztosan nehéz lenne kivitelezni egy ilyen nadrágban – és a folyóügyek intézéséről még nem is beszéltünk…

5 menő divattrend 2015-re: így tér vissza a farmer

2015 03 20 181918Haspóló3. Izzasztó izompóló újratöltve

Ha elég fejlettnek találjuk a hasizmainkat, és megvan bennünk a magamutogatás „mennyei” tulajdonsága, akkor bátran magunkra ölthetnénk ezt a merész „haspólót” – akár már holnap is. Utcai viseletre még kevésbé érett meg a csupasz mellizom és a „six-pack”, de egy szabad szellemű edzőteremben simán elmehetne.

Sőt nincs ebben semmi szokatlan, mivel előfordulnak olyan testépítők is, akik 100%-ban fedetlen felsőtesttel preferálják a kondicionálás rituáléját! Edzés, öltözködés megreformálva! (A nadrághoz és a „pólóhoz” dukáló szandál pedig már szédületes!).

2015 03 20 182015Trend4. Hercegnő dizájn férfiaknak

A férfiak feminin öltözködése egyre nagyobb teret nyer a hétköznapi divatban is. Ma már aktuális trendek és társadalmi „elvárások” alakítják az ízlésünket, ami egyre inkább a nőies öltözködés felé tart. Ezzel nem is lenne baj, mivel a korszak igényei befolyásolják napjaink viseletét.

Mindenkinek megvan a maga szubjektív véleménye a témáról, de nem mehetünk el szó nélkül a képen látható ruhaköltemény mellett. Úgy tűnik, hogy a legtöbb futurisztikus tervezet a mellkas- és hasmutogatást sulykolja az emberekbe. Újabb kriminális darab, ami bizonyítja, hogy túl messzire mentek a tervezők.

Aduász5. Aduász, a neccharisnya

A koncepció leginkább a kultikus Szomszédok sorozat Etusának téli viseletére hasonlít. Felül bundás, itt-ott csomókban szőrös és rojtos pulóver, alul pedig átlátszó neccharisnya.

Ami a rendszerváltás környékén divat volt Budapesten, azt még csak most kezdték el fantáziálni a világ legelismertebb divattervező műhelyeiben. Már csak a rózsavirággal díszített fekete kalap hiányzik az összképből, és kész lenne a tökéletes posztszocialista maskara.

2015 03 20 182122

Forrás: men; Kép: men;

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Mindkét lábát amputálni kellett az olimpiai bajnoknak

Mindkét lábát amputálni kellett a korábbi orosz műkorcsolyázó Roman Kosztomarovnak, aki 2006-ban jégtáncban téli olimpiai aranyérmet szerzett. A többszörös...

Nagyon rossz irány: az ukránok orosz területek célbavételét emlegetik, az oroszok ultimátumot adtak az USA-nak

A Mandiner is megírta: az oroszok ultimátumot adtak az USA-nak. „Az orosz félnek nem áll szándékában eltűrni az amerikai nagykövetség...

Az EP-jelentéstevője szerint Magyarország veszélyt jelent az EU-ra a nagy orosz befolyás miatt

Gwendoline Delbos-Corfield francia zöldpárti politikus szerint Magyarország veszélyt jelent az EU-ra a nagy orosz befolyás miatt. Szerinte a magyar...

Megtalálták az elveszett várost az óceán mélyén – videó

A Közép-atlanti gerinctől nyugatra, az óceán mélyén tornyok csipkézett tája emelkedik ki a homályból. Krémszínű falaik és oszlopaik kísérteties...