23.3 C
Budapest
2023. június. 1. csütörtök

5 érv a száraz hajvágás mellett, amit ha megértesz, csak így kéred majd a fodrászodtól

Dátum:

Megosztás:

Egyes fodrászok nem mossák meg, sőt még csak be sem nedvesítik a hajat. Meglepő lehet a dolog, de higgyük el annak is megvan az oka, hogy miért vágják szárazon. Ők már tudnak valamit!

Nézzük meg, miért előnyös a száraz hajvágás!

5 érv a száraz hajvágás mellett, amit ha megértesz, csak így kéred majd a fodrászodtól

1. Nem kell izgulnunk a végeredmény miatt

-gondoljunk bele, a legtöbb fodrász vizesen vágja a hajat, és, amikor megszárítja, egy kicsit mindig meglepődünk, hiszen a frizuránk kicsit összeugrik. Nem pont olyan lesz, mint, ahogy azt vizesen láttuk. Vége a gyomoridegnek, a száraz hajvágáskor már menet közben láthatjuk a végeredményt.

2. Tartósabb

-a stylistok szerint a száraz hajvágás által a frizura sokkal jobban megtartja a formáját, nem nő, és nem deformálódik el hamar. Ha lehetséges, kérjünk száraz hajvágás, és akkor pénzt takaríthatunk meg, hiszen nem kell olyan gyakran fodrászhoz járnunk.

3. Könnyebben kezelhető

-hányszor szálltunk ki úgy a fodrászszékből, hogy meg voltunk győződve arról, hogy ezt mi soha nem fogjuk tudni otthon így beszárítani. Vizesen kezelhetőbb, rugalmasabb a haj, jobban formázható. Ilyenkor könnyebb dolga van a fodrásznak, de utána otthon már hiába próbáljuk mi magunk is kialakítani az álomfrizurát. Ha szárazon vágja, akkor biztosan nem csalódunk, hiszen már ott látni fogjuk, hogy valójában milyen lesz a frizuránk.

4. Könnyebb kezelni

-figyeljük a fodrász munkáját, hogyan fésüli be, és nyeri el az ideális formát, és mi magunk is könnyen meg tudjuk majd otthon csinálni.

5. A göndör fürtök is szeretik

-ha bevizezzük a hajat, akkor megnyúlik, levágás után pedig meglepetésben lehet részünk, hiszen ilyenkor összeugrik megint. A göndör, hullámos hajnak is sokkal jobb, ha szárazon vágják, így jobban látható a haj természetes formája.

 

forrás: tudasfaja.com

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Bruce Willis, Kevin Dillon – Táv-felügyelő (Wire Room) – Bruce Willis egyik utolsó filmje – videó

Bruce Willis egyik utolsó filmje, amelyben ismét egy hőst alakít, .. fordulatos, izgalmas esti szórakozás! Teljes film magyarul: Táv-felügyelő (Wire...

Rendkívüli hír! .. Megszavazta az Európai Parlament: Magyarország alkalmatlan az uniós elnökségre

Az állásfoglalást 442 EP-képviselő támogatta, és csak 144 szavazott ellene. Az Európai Parlament csütörtökön megszavazta azt az állásfoglalást, mely...

Az Európai Bizottság és a kínai vezetés is aggódik a mesterséges intelligencia veszélyei miatt

Az EB korlátozásokat vezetett be az MI-eszközök használatára, Kína pedig még szigorúbban tervezi ellenőrizni az internetes adatforgalmat. A ChatGPT...

Megosztó TRIANON

Trianon miért fontos a magyarok egy részének, és a másik részének miért nem? - erre a kérdésre keressük a...