1.1 C
Budapest
2023. december. 4. hétfő

47 rendőr és 16 csendőr lett öngyilkos tavaly!

Dátum:

Megosztás:

A migránsgettók háborút hirdettek a rendőrség és a tűzoltóság ellen Franciaországban. A belügyminiszter szerint „tenni kellene valamit az elgettósodott településekkel…”

Egyre kegyetlenebb fizikai és pszichikai nyomás nehezedig a rend őreire szerte Nyugat-Európában. Ausztriában hetente már 45 rendőr sérül meg, Franciaországban pedig tavaly 47 rendőr és 16 csendőr lett öngyilkos, a Wochenblick.at cikke szerint.

A “legutóbbi” lincshangulatról, amely január első napjaiban történt és amelynek során még egy földön fekvő rendőrnőbe is belerúgtak Párizs egyik elővárosában, a Ripost is beszámolt. Gérard Collomb belügyminiszter pedig az eset után csak annyit tudott mondani, hogy “tenni kellene valamit a végtelenül leszegényedett és elgettósodott Párizshoz közeli településekkel…”.

Nem csupán Párizs, de több francia város peremkerülete is gettóvá vált, ahol az állam erőszakszervezete jóformán nem létezik. Az arab és afrikai származású migránsok közé bemenni egyre kockázatosabb.

Ahogy a Wochenblick fogalmaz: “a migránsgettók háborút hirdettek a rendőrség és a tűzoltóság ellen”. Az elmúlt években 2300 olyan tűzoltót támadtak meg, akik a rendőrség munkáját segítették. A Radio Europe 1 pedig egy olyan esetről is beszámolt,

amikor két rendőr az életét kockáztatva mentett ki a tűzből két gyereket, de eközben a gettóban lakó csőcselék kőzáport zúdított rájuk…

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Ítéletidő tombol Németországban – a kifutópályához fagytak a repülőgépek Münchenben

A bajor főváros repterét órákra le kellett zárni a havazás és a fagy miatt. Az X-en megjelent videó kísérő...

Döbbenetes videó arról, hogy mit okozhat az autó tetején szállított fenyőfa

Hogyan szállítsuk a fenyőt, ha autóval mentünk vásárolni és meglehetősen nagy fát választottunk? Videón magyarázzák el. A karácsonyi fenyő...

Életveszély: a világ legpofátlanabb bliccelőjét fotózták le az 1-es villamos hátulján – videó

Nem mindennapi megoldással utazott valaki a budapesti 1-es villamoson. Egy potyautas a jármű hátuljára kapaszkodott fel, és élvezte...

Mi történt? A közönségkedvenc nem tér vissza a Dancing with the Stars leginkább várt produkciójába

Az egyik produkció nem lesz teljes a Dancing with the Stars szombati döntőjében. A korábbi közönségkedvenc nem vesz...