33.3 C
Budapest
2022. augusztus. 15. hétfő

45 percig halott volt, majd visszatért! Elképesztő dolgokat mondott a férfi!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Az ohioi kórház dolgozóit sokkolta az az eset, amikor egy betegegük közel egy óra elteltével visszatért a túlvilágról. Brian Miller( 41), akit szívrohammal vittek kórházba, csodálatos dolgot élt át a túlvilágon, amit felébredése után el is mesélt mindenkinek.

45 percig halott volt, majd visszatért! Elképesztő dolgokat mondott a férfi!

Azt állítja látta a halál utáni pillanatokat, és szeretné, ha ezek után senki sem gondolná, hogy a halál után élet rossz lehet, mert ő eltöltött ott egy kis időt. Munka közben, egy konténer felnyitásakor Brian erős mellkasi fájdalmat érzett, azonnal felismerte, hogy valami nem stimmel. Telefont ragadott és tárcsázta a 911-et: ” Kamion vezető vagyok és azt hiszem valami nagyon nincs rendben!”- mondta a mentősöknek.

A mentők kiérkezésekor kiderült, hogy a fő verőere gátolta a vér áramlását a szívéhez, ez okozta a szívrohamot. Gyorsan a helyi kórházba szállították, ahol az orvosok megkezdték az újraélesztését. Sikerült visszahozni Briant azt életbe, de alig 2 perc leforgása alatt szíve ismét feladta a harcot, és újabb halál lépett fel. Ekkor percekig próbálkoztak a megmentésével, de pár perc után bejelentették, hogy halott.

Ekkor jutott el Brian a mennyei világba. “Az egyetlen dolog, amire emlékszem, hogy elkezdtem látni a nagy sötétségben a fényt, aminek a hátterében gyönyörű virágok voltak. A nemrég elhunyt édesanyám közeledett felém, ami a legszebb dolog volt az egészben. Arca kisimult volt, vidám, szinte sugárzott róla valami szavakba önthetetlen dolog. Megragadta a karomat és azt mondta nekem, hogy még nincs itt az ideje annak, hogy vele maradjak, vissza kell mennem. Elengedett, én csak álltam szótlanul, majd ő eltűnt a fehérségben, én pedig már a kórházi ágyon tértem magamhoz egy sötét szobában.”

Amikor az orvosok meglátták, hogy két lábon sétál a kórház folyosóin, csaknem rosszul lettek. Érthetetlen volt ugyanis, hogy közel egy óra elteltével hogy térhet magához egy halott ember.
“Nagyon örülök, hogy visszatérhettem az élők közé, és annak is nagyon örülök, amit a túlvilágon tapasztaltam. Ezek után biztos hinni fogok a túlvilági életben.”
(levélben kaptam)

 

forrás: szupertanacsok

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Életveszélyes időszak kezdődik Magyarországon – figyelmeztet a minisztérium

A mustgáz veszélyeire hívja fel a figyelmet a Technológiai és Ipari Minisztérium (TIM) a Facebook-oldalára vasárnap feltöltött posztban. Jelezték,...

Lebukott a Vodafone, milliókra bírságolták meg őket: így kompenzálják az érintett vásárlókat

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) megállapította, hogy a Vodafone valótlanul hirdette korlátlanként egyes mobilnet-kiegészítő csomagjait. A cég elismerte a...

Megfosztaná az embereket a tulajdonuktól a Világgazdasági Fórum – írja a bitkoinbazis.hu

A 2020-as COVID-19 világjárvány alatt a világ bankjai, multinacionális vállalatai és nemzetközi szervezetei elkezdték népszerűsíteni a nagy visszaállítás...

Óvodába vitte a Viszkis a kislányát.. Bár ne tette volna..!! Ilyen gyomorforgató módon fogadta őket a többi szülő, csak mert az apukája bankrabló volt..

Megváltoztatta a szerelem és Anna lánya születése Ambrus Attila életét, ám az egykori Viszkis rabló mégsem szabadul a...
facebook