26.7 C
Budapest
2022. augusztus. 10. szerda

45 évvel fiatalabb férfihoz ment hozzá a 72 éves szerelmes nagymama.. Szólj hozzá, oszd meg!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Amikor a 72 éves Angliában élő Angela Nwachukwu találkozott a 27 éves nigériai férfival nem gondolta volna, hogy élete teljes mértékben megváltozik.

45 évvel fiatalabb férfihoz ment hozzá a 72 éves szerelmes nagymama

A fiatal férfi mérnökként dolgozik, és a korkülönbséggel ellentétben azt vallja, fülig szerelmes Angelába. A nő és a férfi virtuálisan találkozott először egymással, még 2015 februárjában, amikor CJ üzenetet küldött a 72 éves nagymamának. Kettejük ismerkedése odáig fajult, hogy a nő két hónap után Afrikába repült, hogy személyesen is megismerje a férfit, és hozzámenjen feleségül.

“Amikor megláttam, hogy egy fiatal barátkérőt küldött nekem a Facebookon nem hittem a szememnek. Nagyon meglepődtem, hogy barátnak kért, ennek ellenére elfogadtam a felkérést, majd azt mondta nagyon szép a profilképem. Folytattuk a beszélgetést, családról, hobbikról és olyan volt, mintha egész életünkben ismertük volna egymást.” – nyilatkozta a szerelmes nő.

Angela fiai információkat kereste CJ-ről az interneten, ugyanis a briteknél számos olyan eset történt már, amikor nigériai férfiak csőbe húztak hiszékeny nőket, a kapott információkból kiderült, a férfi rendben van.

45 évvel fiatalabb férfihoz ment hozzá a 72 éves szerelmes nagymama

Az angol hatóságok igencsak megnehezítik kettejük boldogságát, ugyanis elutasították a férfi vízumkérését, attól tartottak, hogy a 27 éves férfi többé nem fogja elhagyni az országot.

Angela ügyvédeket fogadott, és mindent megtett azért, hogy fiatal férjét Angliába vigye, ám a férfinak így sem engedték meg, hogy meglátogassa feleségét. Jelenleg Angela azért fáradozik, hogy CJ-nek tanulmányi vízumot szerezzen.

twice

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Nem jött össze a bravúr, a Qarabag megérdemelten verte a Fradit a BL-selejtezőben 3:1-re – fotók

A Ferencváros 3-1-es vereséget szenvedett az azeri bajnok Qarabag csapatától. Ezen a meccsen a védelmi hibák sorozata hozta...

83 ezer család számára hatalmas segítség a kamatstop

A kamatstop hatása pedig az emelkedő hozamkörnyezetben egyre jelentősebb A BUBOR mutató értéke ugyanis a magas infláció és az...

Az ukránok magukra vállalták a krími légibázis felrobbantását

Azonban az homályba borul, hogy ezt milyen katonai eszközökkel vitték véghez. Ahogy arról korábban beszámoltunk, kedden nagy robbanás történt egy...

Ezért nem érdemes üzemanyagot bespájzolni otthon

Az átlagos forgalomhoz képest az elmúlt nagyjából egy hétben jelentősen megnövekedett a benzinleszívó csövek forgalma. Ebben mintegy 200...
facebook