18 C
Budapest
2023. május. 30. kedd

42 év sem gond? – Magyar sztárpárok, akiknél hatalmas a korkülönbség..

Dátum:

Megosztás:

Megoszlanak a vélemények arról, hogy mekkora korkülönbség ideális egy jó párkapcsolatban, de a 20-30, vagy ennél is nagyobb különbséget kevesen találják működőképesnek.

Erre cáfolnak rá azok a sztárpárok, akik évek óta együtt vannak, pedig nem a saját korosztályukból választottak: Delhusa Gjon eljegyezte, és hamarosan feleségül veszi a barátnőjét, aki 42 évvel fiatalabb nála, és Cooky is esküvőt tervez Debórával, akinél 27 évvel idősebb, de felkerült a listára Csézy, Kóbor János és Ernyey Béla is.

Cooky

Cooky 2017 nyarán, A Nagy Duett balatoni partiján jelent meg először a nyilvánosság előtt párjával, Szécsi Debórával. Sokan nem hittek a kapcsolatban, mivel 27 év korkülönbség van köztük. Rövid időn belül bejelentették, hogy kisbabát várnak, azóta pedig már két kisfiuk született.

A rádiós 2019-ben kérte meg Debóra kezét, aki rögtön igent mondott, hamarosan pedig össze is házasodnak. „Azt gondolom, egy férfinek illik elvenni a gyermekei édesanyját. Debóra két gyönyörű fiúval ajándékozott meg, ez a legkevesebb, amit tehetek. Neki egyébként nem is maga a szertartás a fontos, hanem a lánykérés. Sokat kell még gondolkodnom, milyen formában történjen meg, hogy igazán emlékezetes élmény maradjon neki” – árulta el nemrég Cooky.

Delhusa Gjon

Az énekes tavaly jegyezte el 44 évvel fiatalabb barátnőjét, és ők is tervezik már az esküvőjüket. Kapcsolatukról nem sokat beszélnek, annyit azonban elárultak már, hogy Fanni egy fellépést követően levelet írt a 63 éves Delhusának, amit újabbak, majd találkozások követtek. Eleinte csak barátok voltak, majd egymásba szerettek, és össze is költöztek.

„Eddig három ajánlatom volt az esküvővel kapcsolatban, az egyik, hogy kéz a kézben ugorjunk ki a magasból ejtőernyővel, a másik, hogy búvárkodás közben, a harmadik, ez látszik a leginkább megvalósíthatónak, lovon keljünk egybe. Négy lovunk van, most született egy csikó, ha rá még nem is ülhetünk, van miből választanunk” – vázolta nemrég a terveit Delhusa.

Ernyey Béla

Ernyey Béla és 38 évvel fiatalabb felesége nagyon jól működnek együtt, pedig kevesen hittek a kapcsolatukban.

FORRÁS: ERNYEY BÉLA/FACEBOOK„Amikor 2008-ban Dóri és én megismertük egymást, nem sokan hittek abban, hogy akkora korkülönbséggel, mint a miénk, hosszútávon is boldog lehet két ember. De mi bebizonyítottuk a hitetlenkedőknek, hogy a valódi érzelem, a stílus és a világ azonos értelmezése minden nehézséget le tud győzni – és hogy a csendes boldogság sokkal többet ér, mint a hangos magamutogatás” – írta Ernyey Béla korábban.

 

Szandi

Szandi és férje között a korkülönbség 16 év, az énekesnő mindössze 16 évesen ismerte meg Csabát. A családnak leinte fenntartásai voltak a nagy korkülönbség miatt, de 1996-ban összeköltöztek, és 1999-ben össze is kötötték életüket. Kapcsolatukból három gyermek született: Blanka, Domonkos és Csaba.

Házasságukban nem okoz gondot a köztük lévő korkülönbség, aminek az oka az lehet, hogy Szandi állítása szerint mindig is érettebb volt a koránál. „Ma 22 éve ezekben a percekben már nagy volt az izgalom, hiszen tudtuk, hogy a 7 éve tartó szerelem után életünk egyik legmeghatározóbb döntésének megpecsételése előtt állunk” – nosztalgiázott a napokban az énekesnő az oldalán.

Csézy

Csézy már nyolc éve él együtt 20 évvel idősebb férjével, Szabó Lászlóval, akivel néhány éve össze is házasodtak.

„Még mindig megvan a szikra és a varázs, és nagyon vigyázok rá, hogy ez megmaradjon. Mindketten sokat teszünk azért, hogy a kapcsolatunk jól működjön. Férjem nagyon erős és karizmatikus ember, nagyon sok erőt ad nekem. Mindketten Mérlegek vagyunk, szóval jól kisegítjük egymást. Én is tudom őt támogatni, de ő sokkal erősebb, mint én. Meg kell tanulni egymást kezelni, de az ember mindig feszegeti a másik határait, erről szól egy kapcsolat” – mondta az énekesnő a kapcsolatról.

Kóbor János

A 78 éves Kóbor János már korábban feleségül vette a 23 évvel fiatalabb Zsókát, a templomi esküvőt 10 évvel később, 2018-ban tartották meg. „Amióta valósággá vált, elértem egy teljességhez. Beteljesedett mindaz, amit egykor a szüleimtől és a nagyszüleimtől útravalóul kaptam. Visszatekintve, jól tettem, hogy 75 évesen álltam oltár elé” – vallotta be.

FOTÓ: POLYÁK ATTILA – ORIGO„Amikor összejöttünk Zsókával, Mindkettőnknek volt már gyereke: nekem Dani, neki Titanilla és Martin. De tudtam, hogy Zsóka is vágyik közös gyerekre. Aztán amikor elérkezettnek láttuk az időt és a körülményeket, éreztük, hogy a boldogságunkhoz már csak egy kislány hiányzik. Hogy miért nem kisfiút akartam? Mert fiús apuka már voltam, és különben is, mindig vágytam egy kislányra” – mesélte nemrég a családról.

origo

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Így fenyegetőznek az ukránok

Az ukrán ellentámadás még nem kezdődött el, de holnap, holnapután vagy egy hét múlva megindulhat Olekszij Danilov, az...

Fél „falat”-nak sem elég ez az egy adag fagyi, Japánban lehet kapni és átszámítva 2,2 Millió Ft az ára..

A világ legdrágább fagylaltjainak megkóstolásához mélyen a zsebébe kell nyúlnia az embernek. Cikkünkben bemutatjuk a világ legdrágább fagylaltjai, illetve...

A végsőkig küzdött: Szomorú részletek a keresésről! – A MOUNT EVEREST lesz SUHAJDA SZILÁRD végső nyughelye..

Talán már nincs is olyan ember az országban, aki ne hallott volna Suhajda Szilárd szívszorító drámájáról. A magyar hegymászót...

Magyar animációs filmé a rövidfilmes Arany Pálma

Buda Flóra Anna francia-magyar koprodukcióban készült 27 című animációs filmje nyerte el szombat este a legjobb rövidfilmnek járó...