19.9 C
Budapest
2022. augusztus. 11. csütörtök

4 csillagjegy, amely nem szerencsés a szerelemben! Te köztük vagy?

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A szerelemben nem mindenki szerencsés, sajnos vannak olyanok, akiknek több jut a csalódásból, a kellemetlenségekből, mint másnak.

Most 4 csillagjegyről lesz szó, akik általában pechesek a párkapcsolatok terén,de most kiderül, hogy mi miért történik.

1. Ikrek

Az Ikrek csillagjegyűek többsége kettős személyiséggel rendelkezik, és azonnal változtatni akarnak, mihelyt rájönnek, hogy baj van a párkapcsolatukban. Eleinte minden jól megy, de később minden kudarcba fullad. Az Ikrek nagyon lelkesek a kapcsolatuk elején, mindent meg akarnak tenni párjukért, de akár pár hét múlva hirtelen rájönnek, hogy mégsem volt jó ötlet az egész.

2. Szűz

A Szűz csillagjegyűek rendkívül igényesek, főként a szerelemben. Ha eleinte nem is, de később kimutatják foguk fehérjét, ami végzetes lehet egy párkapcsolat számára. Ezek az emberek nem tűrik el, ha valaki túlzottan beférkőzik az intim szférájukba. Emellett gyakran szeszélyesek, ami szintén nem tesz jót az együttélésnek, vagy éppen a munkahelyi kapcsolatuknak. Olykor megszállottak is, nem képesek felhagyni bizonyos dolgokkal.

3. Bak

A Bak csillagjegyűek idealisták a szerelemben. Hajlamosak eleinte mindent rózsaszínben látni, addig, míg rájönnek, hogy nem minden az, aminek látszik. Párkapcsolataik nem tartanak sokáig, és a szex terén is csalódás éri őket, mivel színes, gazdag fantáziájuknak szinte senki sem tud eleget tenni.

4. Nyilas

A legtöbb szerelmi bánat a Nyilasokat éri. Egyszerűen szinte mindig rosszul választanak, vagy olyan személybe szerelmesednek bele, akikkel nincsenek egy hullámhosszon az érzelmek tekintetében, vagy pedig a korkülönbség keseríti meg a románcukat. Nagy veszekedések közepette zajlik a szakításuk, de mindenből képesek tanulni.

Forrás: tudasfaja.com

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Nem valami jó hírek, még ha elméleti síkon is..

Egy apró változás elpusztíthatja a Földet és az összes bolygót Tudományos szimulációk azt sugallják, hogy a külső bolygók mozgásának...

Újabb háború törhet ki Európában

Nagy az esélye annak, hogy Koszovó és Szerbia között ismét fegyveres összetűzés alakuljon ki – nyilatkozta a sajtónak...

Nincs veszélyben hazánk zöldtőkéje

A fakitermelésre vonatkozó rendkívüli szabályok akkor lépnek életbe, ha az energiakrízis eljut arra a szintre, amikor a lakossági...

Angol extábornok: Putyin atomfegyvereket fog bevetni

Oroszország már többször fenyegetőzött azzal, hogy beveti nukleáris fegyvereit. Egy brit volt tábornok szerint a veszély valós. Úgy...
facebook