25.4 C
Budapest
2024. április. 28. vasárnap
HomeHírekHáború3800 méterről lőtt ki egy orosz katonát az ukrán mesterlövész - videó...

3800 méterről lőtt ki egy orosz katonát az ukrán mesterlövész – videó (szakértők vitáznak, többek szerint lehetetlen, a videó pedig semmit nem bizonyít, mert nincs hivatalosan bemérve a távolság).. – Neked mi a véleményed erről?

Valószínűleg világrekordot álított fel az az ukrán mesterlövész, aki 3800 méterről talált el egy orosz katonát (de jó lenne, ha ezt a szakértők is elfogadnák!)..

November 18-án adta le az ukrán specialista a lövést. A 3800 méter világrekordnak számít, és 260 méterrel döntötte meg a korábbi rekordot.

Az esetről az X-en már sorra mutatják a videókat.

Egy Horizon’s Lord nevű fegyvert használt, amely állítólag ukrán fejlesztés.

Twitter-videó

Az nem egyértelmű, hogy a lövés halálos volt-e, de a találat egészen biztosnak mondható, csak azt nem lehet bizonyítani, főleg ezzel a videóanyaggal, hogy hivatalosan hány méterről lőtt a mesterlövész!

Forrás nyomán

HIRMAGAZIN ONLINE MÉDIA

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work