Hirmagazin.eu
Főoldal » 37 év van köztük, de ők nem törődnek a kritikával: „23 éves vagyok, és szeretem a 60 éves, ráncos barátnőmet”
Média és szórakozás

37 év van köztük, de ők nem törődnek a kritikával: „23 éves vagyok, és szeretem a 60 éves, ráncos barátnőmet”

A közösségi média egyik legfelkapottabb új párosa a két legromantikusabb közhelyt testesíti meg: „A szerelem vak” és „Az életkor csak egy szám”.

A 37 éves korkülönbség ellenére a szerelmesek boldogok együtt, és TikTok videóikban is büszkén vállalják kapcsolatukat. Népszerű videóikban együtt táncolnak és csókolóznak, és bátran válaszolnak minden kritikára.

Mindenki ezt olvassa most!

A 23 éves Qurann (TikTok felhasználónevén @ttvleolove_3) és a 60 éves Cheryl (@oliver6060) egy párt alkotnak, és TikTok videóik mostanában hihetetlenül népszerűek lettek, több százezren nézték végig, ahogy R&B dalokra táncolnak, vagy éppen közösen rappelnek. Azt mondják, hogy a szerelmük valódi, és sokan hisznek is nekik, Qurann felhasználójának több mint 420 ezer követője van, és 6,8 millióan kedvelték az általa megosztott tartalmakat.

De természetesen ez sem akadályozhatta meg a trollokat abban, hogy gyűlölködő hozzászólásokat írjanak, amelyekben „undorítónak” bélyegzik a kapcsolatukat, és Cheryl „ráncos, széteső” arcát is kritizálják.

Egyik legutóbbi videójukban – amit eddig 3,7 millióan láttak – arra a kérdésre válaszolnak, amit az egyik felhasználó tett fel nekik: Jóváhagyja-e a családjuk a kapcsolatukat? A válaszuk pedig az, hogy igen.

A gyűlölködő megjegyzések ellenére azt mondják, a családjuk támogatja őket, még Cheryl gyerekei is, akik idősebbek Qurannnál.

Mindenki ezt olvassa most!

A videóikhoz fűzött hozzászólásokban sokan brutális megjegyzéseket tesznek, és megkérdőjelezik kapcsolatuk őszinteségét. Egyesek szerint Qurann biztos csak a pénze miatt van az idősebb nővel, míg mások úgy jellemzik a fiatal férfit, mint „a halál küszöbén álló nő gondozóját”.

Mások Fülöp herceghez hasonlítják a nőt, és azt mondják, biztosan oxigénpalackra van szüksége egy-egy videójuk után.

https://www.tiktok.com/@ttvleolove_3?referer_url=https%3A%2F%2Ftwice.hu%2F&referer_video_id=6973083874964376837&refer=embed

Cherylt, aki azt is elárulta, hogy étkezési zavarral küzd, leginkább ráncos arca miatt kritizálják, és azt mondják, úgy néz ki, mintha Qurann dédnagyanyja lenne.

Qurannt különösen érzékenyen érintik ezek a kritikák, és egy válasz videóban meg is védi a barátnőjét – különböző háztartási eszközöket dobál Cheryl online zaklatói „felé”.

Az egyik legutóbbi videós bejegyzésben Cheryl azt mondta: „Nem csinálok semmi rosszat. Táncolunk, pozitív hangulatot terjesztünk, sok jó dolog történik velünk, és nem hagyom, hogy a gyűlölködők győzzenek.”

https://www.tiktok.com/@ttvleolove_3?referer_url=https%3A%2F%2Ftwice.hu%2F&referer_video_id=6972372728221289734&refer=embed

Qurann pedig így reagált az egyik hozzászólásra, ami Cheryl ráncait kritizálta: „Csak azért küldenek gyűlölködő üzeneteket, mert senki nem látja őt úgy, ahogy én.”

Természetesen nem Qurann és Cheryl az első pár, akik között nagy korkülönbség van. Többek között például a 71 éves Lionel Richie és a 30 éves Lisa Parigi kapcsolata is kapott hideget-meleget egyaránt.

Eközben Qurann és Cheryl továbbra is kitartóan követik közös céljaikat 2021-ben, és még több TikTok videót készítenek együtt.

twicw

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Ezek a jó magyar ételek adták Dzsudzsákéknak az erőt

Edit

Jó üzlet a Facebook – Nem csak Zuckerbergnek

Edit

Ez borzolja most a filmkedvelők kedélyeit: beteg és érdekfeszítő alapsztori a Netflixen – videó

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
Betöltés....
EnglishFrenchGermanHungarian