26.8 C
Budapest
2023. szeptember. 26. kedd

37 év van köztük, de ők nem törődnek a kritikával: „23 éves vagyok, és szeretem a 60 éves, ráncos barátnőmet”

Dátum:

Megosztás:

A közösségi média egyik legfelkapottabb új párosa a két legromantikusabb közhelyt testesíti meg: „A szerelem vak” és „Az életkor csak egy szám”.

A 37 éves korkülönbség ellenére a szerelmesek boldogok együtt, és TikTok videóikban is büszkén vállalják kapcsolatukat. Népszerű videóikban együtt táncolnak és csókolóznak, és bátran válaszolnak minden kritikára.

Mindenki ezt olvassa most!

A 23 éves Qurann (TikTok felhasználónevén @ttvleolove_3) és a 60 éves Cheryl (@oliver6060) egy párt alkotnak, és TikTok videóik mostanában hihetetlenül népszerűek lettek, több százezren nézték végig, ahogy R&B dalokra táncolnak, vagy éppen közösen rappelnek. Azt mondják, hogy a szerelmük valódi, és sokan hisznek is nekik, Qurann felhasználójának több mint 420 ezer követője van, és 6,8 millióan kedvelték az általa megosztott tartalmakat.

De természetesen ez sem akadályozhatta meg a trollokat abban, hogy gyűlölködő hozzászólásokat írjanak, amelyekben „undorítónak” bélyegzik a kapcsolatukat, és Cheryl „ráncos, széteső” arcát is kritizálják.

Egyik legutóbbi videójukban – amit eddig 3,7 millióan láttak – arra a kérdésre válaszolnak, amit az egyik felhasználó tett fel nekik: Jóváhagyja-e a családjuk a kapcsolatukat? A válaszuk pedig az, hogy igen.

A gyűlölködő megjegyzések ellenére azt mondják, a családjuk támogatja őket, még Cheryl gyerekei is, akik idősebbek Qurannnál.

Mindenki ezt olvassa most!

A videóikhoz fűzött hozzászólásokban sokan brutális megjegyzéseket tesznek, és megkérdőjelezik kapcsolatuk őszinteségét. Egyesek szerint Qurann biztos csak a pénze miatt van az idősebb nővel, míg mások úgy jellemzik a fiatal férfit, mint „a halál küszöbén álló nő gondozóját”.

Mások Fülöp herceghez hasonlítják a nőt, és azt mondják, biztosan oxigénpalackra van szüksége egy-egy videójuk után.

https://www.tiktok.com/@ttvleolove_3?referer_url=https%3A%2F%2Ftwice.hu%2F&referer_video_id=6973083874964376837&refer=embed

Cherylt, aki azt is elárulta, hogy étkezési zavarral küzd, leginkább ráncos arca miatt kritizálják, és azt mondják, úgy néz ki, mintha Qurann dédnagyanyja lenne.

Qurannt különösen érzékenyen érintik ezek a kritikák, és egy válasz videóban meg is védi a barátnőjét – különböző háztartási eszközöket dobál Cheryl online zaklatói „felé”.

Az egyik legutóbbi videós bejegyzésben Cheryl azt mondta: „Nem csinálok semmi rosszat. Táncolunk, pozitív hangulatot terjesztünk, sok jó dolog történik velünk, és nem hagyom, hogy a gyűlölködők győzzenek.”

https://www.tiktok.com/@ttvleolove_3?referer_url=https%3A%2F%2Ftwice.hu%2F&referer_video_id=6972372728221289734&refer=embed

Qurann pedig így reagált az egyik hozzászólásra, ami Cheryl ráncait kritizálta: „Csak azért küldenek gyűlölködő üzeneteket, mert senki nem látja őt úgy, ahogy én.”

Természetesen nem Qurann és Cheryl az első pár, akik között nagy korkülönbség van. Többek között például a 71 éves Lionel Richie és a 30 éves Lisa Parigi kapcsolata is kapott hideget-meleget egyaránt.

Eközben Qurann és Cheryl továbbra is kitartóan követik közös céljaikat 2021-ben, és még több TikTok videót készítenek együtt.

twicw

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Matthew McConaughey – Arany (Gold) – amerikai kalandfilm – videó

Kenny Wells (Matthew McConaughey) az évszázad üzletére hajt. Dörzsölt, ambiciózus, tele van ötletekkel - csak éppen pénze nincs....

Megtette első balatoni útját a Komáromban készült új komp +fotók, videó

Bemutatták a BAHART új, Komáromban készített balatoni flottájának két már össszeszerelt darabját: a Tihany nevű kompot és a...

Ezért lehet fontos segítség a konyhában egy okosmérleg

Az SKS 707X konyhai mérleg akár okostelefonnal is párosítható Budapest, 2023. szeptember 25. –  A technológia fejlődésének köszönhetően egyes...

NAPÚT – 6: AZ Utolsó vacsora szereplői – Fülöp

A negyedik apostol Fülöp. A rák csillagjegynek sokszoros jelentése is van! Egyrészt ekkor van a nyári napforduló, vagyis június...