20 C
Budapest
2022. május. 27. péntek

37 év van köztük, de ők nem törődnek a kritikával: „23 éves vagyok, és szeretem a 60 éves, ráncos barátnőmet”

Dátum:

Megosztás:

A közösségi média egyik legfelkapottabb új párosa a két legromantikusabb közhelyt testesíti meg: „A szerelem vak” és „Az életkor csak egy szám”.

A 37 éves korkülönbség ellenére a szerelmesek boldogok együtt, és TikTok videóikban is büszkén vállalják kapcsolatukat. Népszerű videóikban együtt táncolnak és csókolóznak, és bátran válaszolnak minden kritikára.

Mindenki ezt olvassa most!

A 23 éves Qurann (TikTok felhasználónevén @ttvleolove_3) és a 60 éves Cheryl (@oliver6060) egy párt alkotnak, és TikTok videóik mostanában hihetetlenül népszerűek lettek, több százezren nézték végig, ahogy R&B dalokra táncolnak, vagy éppen közösen rappelnek. Azt mondják, hogy a szerelmük valódi, és sokan hisznek is nekik, Qurann felhasználójának több mint 420 ezer követője van, és 6,8 millióan kedvelték az általa megosztott tartalmakat.

De természetesen ez sem akadályozhatta meg a trollokat abban, hogy gyűlölködő hozzászólásokat írjanak, amelyekben „undorítónak” bélyegzik a kapcsolatukat, és Cheryl „ráncos, széteső” arcát is kritizálják.

Egyik legutóbbi videójukban – amit eddig 3,7 millióan láttak – arra a kérdésre válaszolnak, amit az egyik felhasználó tett fel nekik: Jóváhagyja-e a családjuk a kapcsolatukat? A válaszuk pedig az, hogy igen.

A gyűlölködő megjegyzések ellenére azt mondják, a családjuk támogatja őket, még Cheryl gyerekei is, akik idősebbek Qurannnál.

Mindenki ezt olvassa most!

A videóikhoz fűzött hozzászólásokban sokan brutális megjegyzéseket tesznek, és megkérdőjelezik kapcsolatuk őszinteségét. Egyesek szerint Qurann biztos csak a pénze miatt van az idősebb nővel, míg mások úgy jellemzik a fiatal férfit, mint „a halál küszöbén álló nő gondozóját”.

Mások Fülöp herceghez hasonlítják a nőt, és azt mondják, biztosan oxigénpalackra van szüksége egy-egy videójuk után.

https://www.tiktok.com/@ttvleolove_3?referer_url=https%3A%2F%2Ftwice.hu%2F&referer_video_id=6973083874964376837&refer=embed

Cherylt, aki azt is elárulta, hogy étkezési zavarral küzd, leginkább ráncos arca miatt kritizálják, és azt mondják, úgy néz ki, mintha Qurann dédnagyanyja lenne.

Qurannt különösen érzékenyen érintik ezek a kritikák, és egy válasz videóban meg is védi a barátnőjét – különböző háztartási eszközöket dobál Cheryl online zaklatói „felé”.

Az egyik legutóbbi videós bejegyzésben Cheryl azt mondta: „Nem csinálok semmi rosszat. Táncolunk, pozitív hangulatot terjesztünk, sok jó dolog történik velünk, és nem hagyom, hogy a gyűlölködők győzzenek.”

https://www.tiktok.com/@ttvleolove_3?referer_url=https%3A%2F%2Ftwice.hu%2F&referer_video_id=6972372728221289734&refer=embed

Qurann pedig így reagált az egyik hozzászólásra, ami Cheryl ráncait kritizálta: „Csak azért küldenek gyűlölködő üzeneteket, mert senki nem látja őt úgy, ahogy én.”

Természetesen nem Qurann és Cheryl az első pár, akik között nagy korkülönbség van. Többek között például a 71 éves Lionel Richie és a 30 éves Lisa Parigi kapcsolata is kapott hideget-meleget egyaránt.

Eközben Qurann és Cheryl továbbra is kitartóan követik közös céljaikat 2021-ben, és még több TikTok videót készítenek együtt.

twicw

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Kiengedné Oroszország az Ukrajnából induló gabonahajókat

Az oroszok ezért cserébe egyes szankciók feloldását kérik. Oroszország kész „humanitárius” folyosót biztosítani az ukrajnai élelmiszerszállító hajóknak, abban az esetben,...

Putyin: Oroszország megoldott egy fontos feladatot

Oroszországnak sikerült megoldania az importhelyettesítés fő feladatait az ország szuverenitását biztosító kulcsterületeken - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök...

„Hagyja abba!” – Terhes nő rabolt ki egy 90 éves nénire Pest megyében

Terhes nő rabolt, rendőreink elfogták .. Kopogott a terhes nő A rémült idős telefonált segítségért 2022. május 23-án kora reggel...

Magyarországra szökhetett a gyilkos egyetemi oktató, aki agyonverte a fiatal doktoranduszt: egyre borzalmasabb dolgok derülnek ki róla

Kegyetlen gyilkos bujkálhat Magyarországon, legalábbis a román rendőrség feltételezése szerint könnyen lehet, hogy hazánkba menekült a 43 éves...