6.1 C
Budapest
2024. április. 23. kedd
HomeFőhírekKülföld3000 terrorista alvó sejt lehet a magyar határ közelében...

3000 terrorista alvó sejt lehet a magyar határ közelében…

Bosz­ni­á­ban 3000 dzsi­ha­dista alvó sejt búj­hat meg – több for­rás sze­rint is. Ki­pró­bált dzsi­ha­dis­ták.

Nincs olyan ember aki akár csak hozzávetőlegesen is meg tudná becsülni, hogy a több mint 1 millió migráns között hány ISIS-szimpatizáns, vagy harcos érkezett az elmúlt hónapokban Európába, elsősorban Németországba.

Arról nem is beszélve, hogy a szimpatizánsokból bármelyik pillanatban lehetnek aktív terroristák akik egyik pillanatról a másikra úgy döntenek, hogy nekik küldetésük van.

Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő az M1-nek érdekes új szempontként elmondta, hogy a Balkánon sok olyan muzulmán él, akik harcoltak már a dzsihádisták oldalán, zsoldosként, más országokban.

3000 terrorista alvó sejt lehet a magyar határ közelében...

Egyre több forrás szerint Boszniában körülbelül 3000 „alvó sejt” bújhat meg.  Bosznia  közel 4 milliós lakosságának mintegy a fele muszlim, három muzulmán párt is van. Az érzékeny vallási, nemzetiségi viszonyok miatt 1991 óta nem tartottak népszámlálást.  Habár jelenleg ez nem jelent veszélyt Magyarországra, de nem megnyugtató, hogy a déli határtól alig 200 kilométerre terroristák is lehetnek. Ráadásul – folytatta Nógrádi György –ha sikerül is szétverni az Iszlám Államot, annak a „maradéka” szerinte mindenképpen el fog indulni Oroszország és Európa felé.

Forrás: Ripost

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work