11.2 C
Budapest
2024. február. 28. szerda

30 főből álló csoport ártatlan járókelőket támadott meg! + Videó!

Dátum:

Megosztás:

2015 06 15 012414
Harkovban június 11-én késő este, körülbelül 40 ember rendezett mészárlást az Ottokar Jaros utcában, ahol a város diáknegyede található, több kollégiummal – számolt be a karpatinfo.net.

Az Unian.net szerint a támadás után három embert szállítottak kórháza szúrt sebekkel.
Egy szemtanú elmondása szerint a támadók fiatal, sportos testalkatű férfiak voltak, akik az arcukat maszkkal takarták el. Először végigfutottak az Ottokar Jaros utcán, és minden útjukba kerülő akadályt elpusztítottak.

Az útjukba kerülő autókat, buszokat ököllel verték. Az egyik kollégium közelében található padon több fiatal srác ült. A tömeg azonnal lecsapott rájuk, s a náluk lévő késekkel támadtak, vágtak, ott ahol érték őket. Az egyik szemtanú szerint az egyik áldozat arab. Őt az ismerősei azonnal kórházba vitték, nem várták meg a helyszínre érkező mentősöket. A másik két súlyosabb sérült ukrán. Egyiküket egy nagyon mély vágás miatt, másikukat pedig azért szállították kórházba, mert betörték a fejét.

A történtek hatására a környéken lévők próbáltak zárt helyre bújni. Állítólag a támadók az egyik kávézóba is megpróbáltak bejutni, de a dolgozók bezárták az ajtót, így a támadók nem jártak sikerrel. Ezért csak az épület előtt álló asztalokat és székeket borították fel, majd továbbálltak.

A támadásról szóló híreket a szociális hálón lévő személyes beszámolók is megerősítették. Ezekre hivatkozva a TSN azt írta, hogy egy mintegy 30 főből álló csoport ártatlan járókelőket támadott meg Harkov utcáin. A támadás során 7 embert sebesítettek meg késsel, ebből 4-et szállítottak kórházba. A híradás szerint az agresszív fiatalok egy fiatal lányt is megtámadtak, akit súlyos állapotban szállítottak kórházba.

A belügyminisztérium sajtószolgálat szerint az incidens következtében 6 ember szenvedett különböző súlyosságú sérüléseket. A harkivi bünöldöző szervek jelenleg is nyomoznak az ügyben.

 

A kép illusztráció!
Forrás: TheNews

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Ma este Sandra Bullock egyik utolsó filmjét vetítjük, a 2021-ben bemutatott megható drámát – Megbocsáthatatlan – videó

Teljes film magyarul: Megbocsáthatatlan Kellemes szórakozást a filmhez! Még több film itt! Our media displays content free of charge! Thank you for...

Messi hatalmas botrányt okozott azzal, hogy nem lépett pályára sérülten – videó

Ez a legjobban a kínai focirajongóknak fájt! Videó Hirmagazin.eu

Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető minisztert megoperálták, az operáció sikerült – videó

A rehabilitáció időszakában a parlamentben és a kormányüléseken Panyi Miklós államtitkár és miniszterhelyettes látja el a feladatait. Rövid közleményt...