1 C
Budapest
2023. február. 6. hétfő

3 vízmeghajtású szerkezet, ami után megkérdőjelezed a benzinkutak fontosságát

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A világ napról napra csak fejlődik, és egyre több olyan forradalmi találmány születik, ami egyértelművé teszi: nincs szükségünk a fosszilis energiahordozókra, illetve arra, hogy folyamatosan mérgezzük a Földet.

3 vízmeghajtású szerkezet
Íme három hihetetlen, vízmeghajtású találmány, ami tökéletes példa az előbb leírtakra.

Stanley Meyer találmánya:

Stanely Allen Meyer állítólag feltalált egy vízmeghajtású autót, ami azonban, érdekes módon nem kapott túl nagy figyelmet. Ma a sztorit már mindenki ismeri Ohio-ban, íme egy videó, amiben megtekintheted a hihetetlen járművet:

Vízmeghajtású motorbicikli:

Egy lenyűgöző motorbicikli, amivel akár 500 km-t is utazhatsz, mindössze 1 liter víz felhasználásával. A Sao Paolo-ban élő Ricardo Azevedo a szerkezet feltalálója. A találmány a “T Power H20” nevet kapta. Az egész lényege egy külső akkumulátor, amely képes hidrogént előállítani a vízből, majd felhasználni azt villamosenergiává, és felhasználni. A videóban Ricardo iszik is abból a vízből, amit majd beletölt a motorba, hogy bizonyítsa, valóban egyszerű vízről van szó!

Tengervíz üzemanyag helyett:

A U.S Naval Research Laboratory kifejlesztett egy technológiát, amely segítségével a a tengervízből szén-dioxidot és hidrogént lehet előállítani. Ezzel olyan folyékony szénhidrogén-üzemanyagot kapnak, amivel meg tudnak hajtani már többféle járművet is. Ez hihetetlen áttörés, hiszen így nem szükséges kiszipolyozni a Földet, és kiaknázni a meg nem újuló energiaforrásokat.

Forrás: tudnodkell

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Hamburgert csinált áldozataiból, majd eladta idegeneknek (18+)

Az elmúlt évtizedek egyik legborzalmasabb bűnügyének története a következő: Joseph Roy Metheny 1955. március 2-án született az amerikai Baltimore-ban....

Kína: Meteorológiai kutatásokat végzett az amerikai légtérbe tévedt léggömb

Meteorológiai kutatásokat végzett az amerikai légtérbe tévedt kínai léggömb, amely azért tévedt ilyen messze a tervezett útvonalától, mert...

Lelőtték az amerikai légtérben felfedezett kínai hírszerző léggömböt

Az amerikai haderő szombaton megsemmisítette az Egyesült Államok légterében a hét közepén felfedezett kínai léggömböt, amely az amerikai...

Eddig is rovarokat ettünk, legfeljebb nem tudtunk róla

Hatalmas felhördüléssel fogadta a hazai közvélemény az Európai Bizottság két januári döntését, melyek értelmében a gyártók az EU-ban...