7.5 C
Budapest
2024. március. 29. péntek
HomeTudástárTudástár - minden érdekesség2100 éves, laptopra utaló lelet került elő, és most nagyon vizsgálják -...

2100 éves, laptopra utaló lelet került elő, és most nagyon vizsgálják – VIDEÓ

Az idő­szá­mí­tás előtt­ről szár­mazó le­le­ten igen­csak fur­csa rész­le­tet fe­dez­tek fel. És ahogy vizs­gá­lód­nak, egyre ér­de­ke­sebb dol­gok de­rül­nek ki… Tény­leg igaz, hogy már a régi gö­rö­gök is?

Az ókori görögök által készített sírkövön a mai hordozható számítógépekre megszólalásig hasonlító téglalap alakú tárgy látható.

2100 éves, laptopra utaló lelet került elő, és most nagyon vizsgálják

A kaliforniai Getty Villa Múzeumban kiállított régészeti leleten egy fiatal rabszolgalány tartja kezében a nyitott „dobozt”, aminek fedele a mai modern kor kijelzőire hajaz.

A szélén lévő két nyílás, akár egy USB bemenet, és „kezelője” úgy érinti meg a „berendezést” , akár a mai érintőképernyőket szokás.

2100 éves, laptopra utaló lelet került elő, és most nagyon vizsgálják 1

A felfedezésre egyből rávetették magukat az összeesküvéselmélet-rajongók. Magyarázatuk szerint  az ókori görögök egy fejlettebb civilizációval lehettek kapcsolatban, és nyilván az időutazók szállították  nekik a fejlett technológiát.

Mindezt megnézheted videón is, íme:

Erre az egészre mi mást mondhatnánk, nekünk azért erős kétségeink vannak, de döntse el mindenki maga, mennyire hihető számára  ez az egész sztori…

Forrás: Ripost

 

Most népszerű

Hasonló hírek

weblap4u banner