18.1 C
Budapest
2024. március. 29. péntek
HomeÉletmódHoroszkóp2022 számmisztikai üzenete: ezt árulja el az idei évre a személyes évszámod

2022 számmisztikai üzenete: ezt árulja el az idei évre a személyes évszámod

Vajon, egy szeretettel teli év vár ránk a párunkkal? Beszélhetünk idén házasságról vagy a lelki társunkkal való találkozásról? Lehetséges-e többet elérnünk pénzügyi téren ez évben? Nézzük a sors számmisztikai üzeneteit, és derítsük ki, melyek a fő jóslatok számunkra a 2022-es évben a személyes évszámunk alapján.

2022 számmisztikai üzenete: ezt árulja el az idei évre a személyes évszámod

2022, egy univerzális év, 6-os numerológiai rezgéssel, amelyben a hangsúly a saját magunkkal, családunkkal, szeretteinkkel, a közösséggel kapcsolatos interperszonális kapcsolatokon és felelősségeken lesz.

A gyógyítás továbbra is kulcsszerepet játszik az év energialábnyomában, és az ezen a területen végzett innovációk és felfedezések a gyógyításra, a másokról való gondoskodásra és a humanitárius feladatokra összpontosítanak.

Az év eleje erős lendülettel bír, ezért is lenne jó, ha tudatosan élnénk meg ezt az időszakot, kihasználva és megbecsülve a benne rejlő személyes lehetőségeinket. Ehhez azonban ismernünk kell a személyes évünket, mely az egyetemes 2022-es év részét (6) képezi. A személyes év felfedi a 2022-es év fő irányvonalait a születési dátumtól (hónaptól és naptól) függően, és segít jobban összpontosítani erre az energiaáramlásra, hogy javíthassunk életminőségünkön.

A személyes év kiszámítása rendkívül egyszerű, és a következőképpen történik:

1. lépés: Adjuk össze a születési nap és a születési hónap számait. Ha a kapott szám 2 számjegyből áll, ezeket újra adjuk össze, így egy számjegyre csökkentve azt.

2. lépés: A születési dátumokból kapott fenti számot hozzáadjuk az egyetemes évszámhoz (esetünkben 6-os számjegyhez) A csökkentési eljárás szerint 2022 = 2 + 0 + 2 + 2 = 6. Ha a kapott szám 2 számjegyből áll, akkor ezeket összeadással csökkentjük, amíg egy számjegyet nem kapunk.

3. lépés: A kapott szám a személyes évszámunk 2022-ben.

Példa: Hogyan történik a személyes évszám kiszámítása 2022-ben, egy október 27-én született személy esetében?

A születés napja (27) hozzáadódik a születési hónaphoz (10). 27 +10 = 2 + 7 (nap) + 1 + 0 (hónap) = 9 + 1 = 10. Mivel az eredmény két számjegyű, ezeket összeadjuk és eggyel csökkentjük. Így 10 = 1 + 0 = 1.

Adjuk össze a születési dátumból kapott eredményt a 2022-es év egyetemes év számával, azaz a 6-os számjeggyel. 1 + 6 = 7

Így 2022-ben, az október 27-én született személy személyes évszáma a 7-es lesz.

És akkor nézzük mit rejtenek a személyes évszámok!

1-es személyes év

Éppen most fejeztél be egy karmikus ciklust 2021-ben, és egy új 9 éves ciklusba léptél. Életed bizonyos területein új kezdetek várnak, de vannak olyan jelentős változások is, amelyek nagyobb függetlenséget, nagyobb cselekvési szabadságot és új lehetőségeket hoznak számodra. Más szóval, saját kezedbe veszed sorsod gyeplőjét azzal a rendkívüli belső vággyal, hogy tovább lépj és fejleszd képességeidet. Stratégiákat készítesz, terveket szősz, cselekszel, álmodozol, megvalósítod, érdeklődsz, mivel idén csúcsformában leszel és jó úton fogsz haladni. Az ebbe a csoportba tartozó emberek egy része 2022-ben saját esküvőt vagy családi keresztelőt, esetleg saját gyermeket tervez. Házasságuk virágzó lesz ebben az évben, és mindenben támaszukra lesz.

2-es személyes év

Azok számára, akik ebbe a csoportba tartoznak, a 2022-es év pozitív és hasznos lesz, amelyben a türelem, a megértés, a kommunikáció és a szeretet játssza életük fő szerepét a másokkal kialakított kapcsolatokban. Mind a karrierben, mind személyes vonatkozásban elengedhetetlen a kapcsolatokba való befektetés, azok ápolása, fejlesztése, és a korrekt kommunikáció. Idén olyan gyakorlati döntéseket kell végrehajtaniuk, amelyeket már tavaly meghoztak, de amelyekhez nem találták meg eddig a megfelelő kontextust. Az Univerzum ezt a kontextust 2022-ben adja meg, és segít megvalósítani álmaikat, csak legyenek magabiztosak, optimisták és reménykedők. Az egyedülállók hivatalosan is elszakadnak a múltjuktól, és idén találkozhatnak a megfelelő személlyel, akivel akár családot is alapíthatnak.

3-as személyes év

2022 egy teljes és bőséges év ezen személyek számára. Rengeteg energia, kreativitás, inspiráció és munkaerő raktározódik az idei év energiájában, ami különösen szakmai területen segíthet, ahol nagyszerű dolgokat érhetnek el. Nagyon is lehetséges egy saját vállalkozás megnyitása vagy bővítése, új projektek tervezése, amelyekkel mások csodálatát lesznek képesek kivívni. A pénz könnyebben érkezik majd, mint valaha, hiszen magas fokú kreativitásról tesznek bizonyságot. Az öröm és a lelkesedés a 2022-es év kulcs szavai számukra.

4-es személyes év

Ezen emberek számára a 2022-es év egy mesés évsorozat alapköve lehet. Ez egy karmikus és gyakorlati szempontból is felelősségteljes év, ami azt jelenti, hogy keményen, teljes elkötelezettséggel és elhivatottsággal kell dolgozni azért, hogy rendbe tegyék az életüket. A cél, hogy megalapozzák életük stabilitását és biztonságát, de ugyanakkor új erőforrásokat találjanak, amelyek szükségesek ahhoz, hogy eredményes legyen a célok elérése. A 2022-es év részét képezi egy ház, vagy egy igazi otthon felújítása, építése, egy esetleges ingatlanvásárlás, vagy új tanulmányok elkezdése. A házasság és a szerelem kellemes időszakai jönnek azok számára, akik szilárd és harmonikus kapcsolatban élnek.

5-ös személyes év

Azok számára, akik ebbe a csoportba tartoznak, az a javaslat, hogy engedjék meg maguknak az álmodozást, és találják meg magukban a bátorságot, hogy megtegyék a szükséges lépéseket a kívánt változások elfogadásához. Bízzanak megérzéseikben, és hagyják, hogy magával ragadhassa őket az élet áramlása. A 2022-es év bátorítja az új törekvéseikben, arra biztatva, hogy megszerezzék azt a munkát, amiről álmodtak, hogy utazzanak többet, és fedezzenek fel új életutakat, ha nem elégedettek a jelenlegivel. Számukra ebben az évben minden lehetséges, ha megengedik maguknak a féktelen szárnyalást. Bízzanak lehetőségeikben, ugyanakkor ne felejtsenek el vigyázni önmagukra, és a sok tevékenység mellett szánjanak időt a pillanatnyi kikapcsolódásra és az egészségük megőrzésére.

6-os személyes év

A sors védelmezőinek nevezhetjük azokat, akik ebbe a csoportba tartoznak 2022-ben. Idén minden tevékenységükben az egyensúlyra és a harmóniára törekednek, a családra és a szeretteikre való törődésük és odafigyelésük pedig javítja kapcsolataikat. Idén több időt tölthetnek barátaikkal és szeretteikkel, és ezáltal több szeretetet és harmóniát vonzhatnak be az életükbe. A szinglik idén találkozhatnak lelki társukkal, sőt, össze is házasodhatnak, a stabil szerelmi kapcsolatban élők pedig azon fáradozhatnak, hogy azt még jobban megerősítsék és elmélyítsék. Ha nyitottak a szerelemre, az minden bizonnyal megtalálja őket! A gyerekek szintén fontos szerepet játszanak ezen személyek életében, hiszen minden eddiginél jobban szeretnék majd körül venni magukat a nevetésükkel és játékos lelkükkel. Egyesek akár új szerepet is átélhetnek az életükben, szülőkké válva, mely szerepet örömmel, és felelősséggel fognak vállalni.

7-es személyes év

Az ide tartozókat az Univerzum vezeti, hogy felfedezzék saját világukat. Idén az önvizsgálatnak lenyűgöző ereje lesz rajtuk, és gyakran hajlamosak lesznek elemezni, több időt tölteni és beszélgetni önmagukkal, ugyanakkor kideríteni, hogy melyek azok a helyzetek, amelyeket igazán szeretnének az életükben. A 7-es szám a pihenés, a spirituális evolúció, valamint a mentális és lelki újra töltés évéhez vezeti őket, amelyben javítani fognak az istenséggel való kapcsolatukon is. A vállalkozások és a külföldi partnerekkel folytatott együttműködések váratlan bevételeket eredményezhetnek, sőt a jelenlegi állásuk helyett is egy jobb adódhat.

8-as személyes év

Ez az év a megnyilvánulások és az eredmények éve lesz, mely olyan döntésekhez kalauzol, amelyek több személyes erőt adnak. Lesznek bizonyos események és helyzetek, amelyekben állást kell foglalni, bátran és elszántan ki kell mondani a saját igazunkat, feltárni gondolatainkat, elképzeléseinket és terveinket. Anélkül, hogy kérkednénk, az egész világnak megmutathatjuk valódi képességeinket. A bőség is a mi oldalunkon áll majd, és sikerül javítani pénzügyeinken és bevételeinken, sőt, igazi üzleti tanácsadóvá és élettárssá válhatunk.

9-es személyes év

A 2022-es év a bölcsességről, a spiritualitásról, a véglegességről szól, egy ciklus lezárásáról, hogy utat engedjünk egy újnak. Áttekintjük eddigi utazásainkat, elemezzük az összes megszerzett tapasztalatot és tudást, és átgondoljuk, hogyan hasznosítsuk azokat. Éppen ezért e csoportban lévő emberek közül sokan olyan tevékenységekben vesznek részt, mint például az írás, a kutatás, az önkéntesség, a jótékonykodás, azaz minden, ami az élet értelmének megtalálásához kapcsolódik.

Igyekezzünk befejezni az összes befejezetlen ügyünket, mielőtt új ciklusba kezdenénk, és győződjünk meg róla, hogy megtanultuk a megbocsátás és a tolerancia leckéjét, beleértve önmagunkat is. Egyes, számunkra mérgező emberek elhagyhatják az életünket, vagy más utat választanak, és elszakadhatunk a régi mintáktól, amelyek már nem szolgálják lelkünk nemes céljait.

filantropikum

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

Hasonló hírek

Pannon Work