10 C
Budapest
2024. április. 24. szerda
HomeÉletmódDivat, szépségápolás2019 nőies hajszíntrendjeit minden nő imádja majd - A legdivatosabb árnyalatok a...

2019 nőies hajszíntrendjeit minden nő imádja majd – A legdivatosabb árnyalatok a jeges szőkétől a fényes tintafeketéig..

Gyönyörű árnyalatok jelentek meg az idei hajszíndivatban: mutatjuk is a legszebbeket.

Ha egy kis hajszínváltással szeretnéd folytatni az évet, és a legdivatosabbak között gondolkodnál, bőven lesz miből válogatnod. Idén ugyanis egyáltalán nem extrém és hordhatatlan, hanem nőies, különleges és gyönyörű árnyalatok kerülnek előtérbe.

Akár szőkés, akár barnás vagy éppen feketés frizurára vágysz, a 2019-es trendekben biztos megtalálod majd a kedvencedet. Sőt, a pasztelles árnyalatok kedvelőinek is tartogat néhány szuper ötletet az év.

2019 hajszíntrendjei

A természetes hatás tovább hódít majd, így az ombre, a sombre és a balayage festések csak még népszerűbbek lesznek. A meleg árnyalatok mellett pedig feltűnnek a jeges, hamvas színek, melyek elképesztően különlegessé teszik a tincseket, így nem csoda, ha egyre többen választják majd őket. Ha megfordult a fejedben a váltás, a következő színek között érdemes döntened.

Az év legnagyobb trendjei a jeges árnyalatok lesznek. Szőkében mesésen mutatnak, igazi jégkirálynős, elegáns külsőt kölcsönöznek. Főleg világos, hamvas bőrhöz mutatnak jól.

 

A fekete is új köntösben jelenik majd meg: extra sötét változatban, melyet enyhe, tintakék fény tesz még ragyogóbbá.

 

A hamuszürke hatalmas divat lesz, főleg egy kis ezüstösen fénylő árnyalattal feldobva. Különleges és figyelemfelkeltő, ráadásul nagyon nőies.

 

A meleg szőke árnyalatok kedvelőinek a mézszőke lesz a legjobb választás. Napcsókolta, természetes hatást kelt, és ragyogóvá teszi a tincseket.

 

A színesebb frizurák terén a pasztellrózsaszín és a halványlila árnyalatok lesznek a legdivatosabbak, melyek romantikus bájt kölcsönöznek viselőjüknek.

 

A barna színek között is megjelennek a hűvös, fagyos trendek: a hamvas, ezüstös barna igen különleges hatást kelt.

 

A vörösek terén az élénk rézvörös hódít majd leginkább, ami arany fénnyel még ragyogóbban mutat.

 

A korall lesz az év legdivatosabb színe, így természetesen a frizurák terén is megjelenik. Lágy, pasztell árnyalata szinte meseszerű hajkoronát eredményez.

 

A hagyományos barnák közül a ragyogó csokiszín lesz a legsikkesebb. Egyszerű, mégis meleg árnyalat, ami fényesebbnek láttatja a tincseket.

 

A karamellszínű ombre is az idei év top színei közt szerepel. Feldobja a sötétbarnát, és igen nőies.

 

A szőkék közül pedig a babaszőke is trendi lesz. Nem túl fehér, nem túl sötét, és nem is teljesen egyszínű: pont ettől olyan természetes.

Forrás: femina.hu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem