15.7 C
Budapest
2023. szeptember. 24. vasárnap

20 évvel ezelőtt zárták be egy lyukba a férfit a saját testvérei!

Dátum:

Megosztás:

Csaknem húsz éven keresztül tartottak fogva egy férfit a testvérei egy mindössze három négyzetméteres helyiségben. A most 59 esztendős emberre elképesztő állapotban, csonttá aszva találtak rá undorító odújában.

20 évvel ezelőtt zárták be egy lyukba a férfit a saját testvérei!

Amikor a spanyol rendőrség felfedezte a szerencsétlent a Sevilla mellett fekvő kis andalúziai faluban, Dos Hermanasban, a galambdúcszerű lyukban, meztelenül feküdt a mocskos ágyán. Azonnal kórházba vitték a férfit, aki minősíthetetlen egészségi és higiéniai állapotban volt. A feltételezés szerint 1996-ban zárta be őt a jelenleg 76 esztendős bátyja és 61 éves nővére. Őket természetesen bíróság elé fogják állítani.

A fogoly úgy tengette mindennapjait, hogy sem folyó víz, sem vécé nem volt a cellájában. A vizeletét és a székletét edényekbe kellett ürítenie. Mintegy ezer eurós (300 ezer forintos) nyugdíját a nővére lenyúlta, „cserébe” ellátta minimálisan elégséges ennivalóval. A báty azt állította, hogy a saját érdekében zárták be a testvérüket, mert pszichés gondjai vannak.

A borzalomra teljesen véletlenül derült fény: a rendőrséget felhívta egy névtelen bejelentő, hogy egy részeg férfi dúlja fel randalírozásával Dos Hermanas nyugalmát. Az ittas ember nem más volt, mint a legidősebb testvér. A rendőrök hazavitték az iszákost, és feltűnt nekik egy ajtó, ami lánccal és lakatokkal volt lezárva. Mögötte élt a rab.

Forrás: PinkPencil

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Matthew McConaughey – Gyilkos Joe (Killer Joe), amerikai thriller – videó (18+)

Chris-re, a huszonkét éves drogdílerre rájár a rúd. Ám a dolgok rosszról még rosszabbra fordulnak, mikor alkalmazza a...

Jennifer Love Hewitt – Ügyféllista (The Client List) – videó

Samantha Horton egy texasi kisvárosban él a családjával. Az egykori szépségkirálynő hajdan szebb napokat látott, most viszont nehéz...

Üzent Zelenszkij a lengyeleknek: Vagy minket támogattok, vagy az oroszokat

Az ukrán elnök szerint, aki nem támogatja őket, Oroszországnak segít. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök Kanadába látogatott, ahol Justin Trudeau...

Angliában a migránsokat legalább háromcsillagos szállodákban kell elhelyezni

A belügyminisztérium által kiadott közlemény szerint mivel a lakhatásuk költsége napi 8 millió fontra emelkedett, így ez a...