25.8 C
Budapest
2022. május. 26. csütörtök

18 éves lány volt egy perui drogkartell feje

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Gyilkossággal, kábítószer-csempészettel gyanúsítják. Az épphogy nagykorú Gabriela Iparraguirre Porras élete a szöges ellentéte volt kortársaiénak. Egy perui banda vezérévé küzdötte fel magát, most pedig gyilkossággal, kábítószer-csempészettel és zsarolással gyanúsítják.

18 éves lány volt egy perui drogkartell feje

A perui rendőrség információi szerint Porras először barátja oldalán kóstolt bele az alvilág ízébe, így indult bűnözői karrierje a Bocanegra Wolves nevű bandában. Később azonban rövid idő alatt elindult felfelé a ranglétrán és hamar az egész kartell feje lett.

Szerencséje azonban nem tarthatott örökké: épp egy üzletembert akart társaival eltenni láb alól, amikor a helyi rendőrségnek sikerült elfognia. Így aztán a She-Wolf becenevű kartellvezér gyilkosság, kábítószer-csempészet és zsarolás vádjával kerül majd a bíróság elé- írja a globoport.hu.

Ráadásul nem egy pitiáner bandáról volt szó, a rendőrség szerint a fegyverekkel felszerelt kartellnek még gránátjai is vannak, és komoly bűnözői tevékenység kapcsolható hozzá.

 

Forrás: vilagszam

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Nagyszerű kezdeményezés, sok pici gyermek örömére: Mesezebrák Lajosmizsén – képek

Aki járt már a régi ötös úton Budapest és Szeged között, az tudja, hogy az országút Lajosmizsén hosszan, a...

Brutális jégeső verte el Bács-Kiskun megyét, villámárvíz csapott le Kaposvárra – videó, fotók

Hatalmas erővel lendült be szerda délutánra a vihar az ország több pontján. Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szinte...

Brüsszelben kiakadtak azon, hogy a magyar kormányban csak fehér magyar emberek vannak

Ahogy arról portálunk is beszámolt, kedden a miniszterek bemutatásával és eskütételével megalakult az ötödik Orbán-kormány. Ezen alkalomból Kovács Zoltán posztolt egy...

Uniós bűncselekménnyé nyilvánítaná az Európai Bizottság a szankciók megsértését

Két javaslattal állt elő az Európai Bizottság, amelyek Ursula von der Leyen elnök szerint segíthetnek még nagyobb nyomást helyezni...