26 C
Budapest
2022. augusztus. 11. csütörtök

18+ Borzalmas: Eltörték a halott fiú lábát, hogy beleférjen a koporsóba! + Videó!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Júlia, kosárlabdás, szálfatermetű fia (képünkön) szívműtét közben halt meg. Az édesanya nyitott koporsós búcsúztatást fizetett, hogy a család, sport-és osztálytársak, barátok méltóképen köszönhessenek el imádott gyermekétől.

18+ Borzalmas Eltörték a halott fiú lábát, hogy beleférjen a koporsóba! + Videó!

– Olyan volt, amikor meghalt, mintha aludna, békés és nyugodt, azt akartam, hogy ilyen békével emlékezzenek rá, de amit a szertartáson láttam még most is kísért.

A fiam testét holtában becstelenítették meg – vélekedett szomorúan a bíróságon Júlia, aki beperelte a temetkezési céget. A tárgyaláson többen is tanúskodtak. Az elhunyt fiú édesanyjának ismerőse, Emese négygyermekes anya, a történtek után majd’ másfél évvel is zokogva tanúskodott a szerinte kegyeletsértő szertartásról Szabó Csilla bírónőnek.

18+ Borzalmas Eltörték a halott fiú lábát, hogy beleférjen a koporsóba! + Videó! 1

Eltörték a lábát, hogy beleférjen a koporsóba
– Senkivel sem lehet ilyet tenni. Véres volt Lacus keze, tőlem kért papír zsebkendőt az anyja, hogy letörölje fia arcáról a váladékot. A gyerek lába ki volt csavarva, bokájánál összekötve, felfelé nézett a cipőtalpa – sírta el magát az olyannyira felzaklatott asszony, hogy a bíró megkérdezte: tartsanak-e szünetet.

A temetkezési cég részéről senki sem jelent meg a tárgyaláson, ügyvédjük pedig nem nyilatkozott a Blikknek, arra hivatkozva, hogy erre nincs felhatalmazása.

– A temetkezési cég megrendelőjén feltüntettem, hogy a fiam 192 centiméter magas. Első alkalommal otthagytam a 180 ezer forint előleget. Tisztáztuk, hogy ők mennek a holttestért, viszik el a ravatalozóba, majd hamvasztani – magyarázta az édesanya.

A szertartás előtt másfél órával telefonon értesítették, az elhunyt nagyobb, mint jelezte, nem fér bele a megrendelt koporsóba, átteszik nagyobba, de az többe kerül. Júlia nyugtázta a dolgot, mire hozzátették: fiát mellkastól diszkréten letakarták. Miután többen is furcsának találták a koporsóban fekvő holttest helyzetét az anya kíváncsi lett mit kellett „diszkréten letakarni”. A döbbenetes takargatnivalót a perirathoz csatolt képek is bizonyították.

– Azt hittem elájulok, amikor megpillantottam kisfiam felfelé álló cipőtalpát, kitekert bal bokáját, koporsóba préselt testét. Ekkor megcsapott az oszlás szaga is, megláttam a gyermekem felpüffedt, nedves arcát, nyitott véres száját – sírta el magát a gyászoló asszony, aki kénytelen volt kifizetni a rémes szertartás ellenére a fennmaradó több mint 86 ezer forintot.

A temetkezési cég a boncmester és a halottszállítók hanyag munkájára hivatkozva, csak részben ismeri el a felelősségét. Pedig a SOTE által kibocsátott „Jegyzőkönyv elhunyt személy átadásáról” szóló okiratában szerepel, hogy az elhunyt előkészítése a szakma szabályai szerint megtörtént és megtekinthető állapotban adták át, nincs akadálya a nyitott koporsós temetésnek.

Forrás: TheNews

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Kim Dzsong Un fényes győzelmet hirdetett a covid felett – Közben a húga kikotyogta, hogy a nagy vezér is lázas beteg volt

Az észak-koreai diktátor, Kim Dzsong Un fényes győzelmet hirdetett a Covid-19 felett, közben azonban a nővére elmondta, hogy...

A fél országra figyelmeztetést adtak ki: hidegörvény jön – Ilyen időjárásra lehet számítani csütörtökön

Egy hidegörvény érkezik kelet felől, erőteljes-gomolyfelhő képződésre és elszórtan záporok, zivatarok kialakulására számíthatunk csütörtökön. A sok napsütés mellett egyre...

Tűz ütött ki csütörtökre virradóra egy faipari üzemben, Magyarbánhegyesen.

Hét városból riasztottak tűzoltókat, mert akkora a tűz, hogy a falu is veszélyben van Tűzoltóink a katasztrófavédelmi munkatársaikkal együtt...

Ezért nincs a hazai boltokban elég cukor

Cukorhiányra panaszkodnak a vásárlók. A boltokban vagy nem lehet kapni cukrot, vagy az üzletek limitálják a megvehető mennyiséget. Magyarország...
facebook