32.1 C
Budapest
2022. augusztus. 17. szerda

15 perc különbséggel születtek az ikrek, de az egyikük 2021-ben, míg a másik 2022-ben jött világra..

Dátum:

Megosztás:

A két baba szó szerint különböző napon, hónapban és évben született.

Az ikrek születésénél általában néhány perc az eltérés, de egy kaliforniai ikerpár esetében, akik 15 perc különbséggel születtek, ez a negyed óra mégis jelentősebb különbséget jelent. A történetüket az teszi egyedivé, hogy az egyikük még 2021-ben, a másik pedig már 2022-ben jött világra.

A greenfieldi Fatima Madrigal és Robert Trujillo pénteken, december 31-én, éjfél előtt 15 perccel köszönthette fiát, Alfredót. 15 perccel később, pontban éjfélkor, Alfredo húga, Aylin is megszületett. Aylin 2,6 kilóval született, míg a bátyja 2,7 kilóval.

Fotó: Natividad Medical Center/Facebook

Az ikrek esete meglehetősen ritkának számít, hiszen más napon, hónapban és évben születtek.

A Natividad Medical Center sajtóközleményében az újdonsült anyuka arról beszélt, mit gondol gyerekei egyedi születésnapjáról. „Szerintem őrületes, hogy ikrek, és mégsem egyezik a születésnapjuk. Meglepődtem, és boldog voltam, hogy Aylin pontban éjfélkor érkezett” – mondta.

„Határozottan ez volt pályafutásom egyik legemlékezetesebb szülése. Nagy öröm volt, hogy segíthettem ezeknek a kicsiknek 2021-ben és 2022-ben biztonságosan világra jönni. Milyen csodálatos kezdet ez az új évben” – nyilatkozta Dr. Ana Abril Arias, a Natividad Medical Group orvosa.

Ráadásul Aylin a környék első babája volt 2022-ben.

Fotó: Natividad Medical Center/Facebook

Alfredo és Aylin a legfiatalabbak öt testvér közül, mivel Madrigal és Trujillo már két lány és egy fiú szülei. Madrigal elmondta, hogy legidősebb fia nagyon örül, hogy kisöccse született, és a család többi tagja is izgatottan várta a kicsiket.

A Centers for Disease Control and Prevention (CDC) szerint az Egyesült Államokban évente 120 ezer iker születik. Bár ez a szám elég nagynak tűnhet, az ikerszülések az összes szülések alig 3%-át teszik ki.

Az ikreknek általában sok izgalmas történetük van, és ezek a testvérek ráadásul egyedi születésnapi történettel is büszkélkedhetnek majd.

filantropikum

Hirmagazin.eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Pedáns vagy kényszerbeteg, aki állandóan takarít?

A rendet és a tisztaságot mindenki, ám az utat, ami elvezet odáig, csak nagyon kevesen szeretik, sőt a...

Mit tegyünk, ha az idegeskedés miatt fáj a gyomrunk?

A gyomorfájdalom több ok miatt is kialakulhat. A fájdalmat kiválthatják vírusfertőzések, savas reflux, de gyomorfekély is állhat a...

Féltékenység, pénz, megcsalás – ezek a szakításhoz vezető leggyakoribb indokok

A kapcsolatok gyakran ugyanazokon a problémákon csúsznak el. Ilyen a pénz, az elköteleződés kérdése vagy a kommunikáció hiánya....

Eddig ezt cm-ben nem tudták túlszárnyalni, 230 cm és 82 kg-os, kapitális harcsa..

Óriás harcsát fogtak a gyomaendrődi Sirató-holtágon még két éve, de azóta sem fogott Magyarországon senki ilyen hosszú hatcsát.. Kétszázharminc...
facebook