0.4 C
Budapest
2023. december. 7. csütörtök

15 perc különbséggel születtek az ikrek, de az egyikük 2021-ben, míg a másik 2022-ben jött világra..

Dátum:

Megosztás:

A két baba szó szerint különböző napon, hónapban és évben született.

Az ikrek születésénél általában néhány perc az eltérés, de egy kaliforniai ikerpár esetében, akik 15 perc különbséggel születtek, ez a negyed óra mégis jelentősebb különbséget jelent. A történetüket az teszi egyedivé, hogy az egyikük még 2021-ben, a másik pedig már 2022-ben jött világra.

A greenfieldi Fatima Madrigal és Robert Trujillo pénteken, december 31-én, éjfél előtt 15 perccel köszönthette fiát, Alfredót. 15 perccel később, pontban éjfélkor, Alfredo húga, Aylin is megszületett. Aylin 2,6 kilóval született, míg a bátyja 2,7 kilóval.

Fotó: Natividad Medical Center/Facebook

Az ikrek esete meglehetősen ritkának számít, hiszen más napon, hónapban és évben születtek.

A Natividad Medical Center sajtóközleményében az újdonsült anyuka arról beszélt, mit gondol gyerekei egyedi születésnapjáról. „Szerintem őrületes, hogy ikrek, és mégsem egyezik a születésnapjuk. Meglepődtem, és boldog voltam, hogy Aylin pontban éjfélkor érkezett” – mondta.

„Határozottan ez volt pályafutásom egyik legemlékezetesebb szülése. Nagy öröm volt, hogy segíthettem ezeknek a kicsiknek 2021-ben és 2022-ben biztonságosan világra jönni. Milyen csodálatos kezdet ez az új évben” – nyilatkozta Dr. Ana Abril Arias, a Natividad Medical Group orvosa.

Ráadásul Aylin a környék első babája volt 2022-ben.

Fotó: Natividad Medical Center/Facebook

Alfredo és Aylin a legfiatalabbak öt testvér közül, mivel Madrigal és Trujillo már két lány és egy fiú szülei. Madrigal elmondta, hogy legidősebb fia nagyon örül, hogy kisöccse született, és a család többi tagja is izgatottan várta a kicsiket.

A Centers for Disease Control and Prevention (CDC) szerint az Egyesült Államokban évente 120 ezer iker születik. Bár ez a szám elég nagynak tűnhet, az ikerszülések az összes szülések alig 3%-át teszik ki.

Az ikreknek általában sok izgalmas történetük van, és ezek a testvérek ráadásul egyedi születésnapi történettel is büszkélkedhetnek majd.

filantropikum

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Scott Adkins: Tökéletes célpont 2 – videó

A második részben is folytatódik az embervadászat. Ezúttal Burma dzsungeleiben és Thaiföldön. A visszavonult harcmûvész Wes Baylor (Scott Adkins),...

Videóra vettek egy horrorisztikus keddi gázolást Solymáron, keresik a sofőrt

A német rendszámú BMW-s sérült kocsival, fékezés nélkül hajtott tovább. A rendőrség a lakosság segítségét kéri. Két embert gázolt...

A babérlevél antioxidánsként segíti a vesék egészségét

Napjainkban is sokan használnak a húsételek készítésekor, sütésekor babérlevelet. A kutatási eredmények azt mutatják, hogy nagyon sok előnnyel...

Konyhai- és háztartási gépeket adományoztak rászorulóknak! Nemes cselekedet, köszönjük a rászorulók nevében is!

Nélkülöző családok juthatnak a mindennapi életet megkönnyítő készülékekhez Budapest, 2023. december 6. – Konyhai kisgépeket adományozott a Sencor magyarországi...