5.4 C
Budapest
2023. február. 4. szombat

14 éve nem képes megszerezni a jogosítványt egy nő

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

2015 03 14 224551
A brit Janine Mars 2001 óta próbálja megszerezni a jogosítványt, ám rendre megbukik a gyakorlati vizsgákon.

A 31 éves nő már több mint 250 órát vett autóvezetésből, ezekre legalább 5000 angol fontot, vagyis mintegy 2,1 millió forintot költött. A 14 év alatt négy alkalommal próbálta meg letenni a járművezetői vizsgát, sikertelenül. Eddig öt oktatót „fogyasztott el”, és lakhelyén, Chathamben már feketelistán van az autósiskolákban, így nem vállalják az oktatását.

„Az autóvezetés nem természetes a számomra. Képtelen vagyok a kezeimet és a lábaimat egyidejűleg különböző dolgokra használni. 14 éve ez a problémám” – magyarázta sikertelensége okát Janine.
14 éve nem képes megszerezni a jogosítványt egy nő

Az édesanyja, Radha továbbra is biztatja a lányát, hogy próbálkozzon a jogosítvány megszerzésével, és már azt is felajánlotta neki, hogy ha sikerül, hozzájárul anyagilag az első autója megvásárlásához.

Janine úgy érzi, már túl sok pénzt és energiát fektetett a jogsi megszerzésébe ahhoz, hogy feladja. Ráadásul abból is elege van, hogy az életét a buszok és vonatok menetrendjéhez igazítsa.
Forrás: Nők Lapja Café

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Mi az a tisztatér és milyen szabályozás vonatkozik rá?

A tisztatér fogalma sokak számára ismeretlenül cseng, pedig mind az egészségügyben, élelmiszeriparban, mind a kutatásban hatalmas jelentőségű. Emellett pedig...

A gőz jótékony hatásai – hogyan gőzfürdőzzünk?

Megfelelő használat esetén a gőzfürdő hatékonyan oldja a stresszt, relaxál, felfrissít, szebbé teszi a bőrt, javítja az általános...

Mély szakadékba zuhanhat a bitcoin, és nincs, ami visszahúzza

Tizenkilencezer dollár alá esett szerda reggel a bitcoin árfolyama, és ezzel egy nagyon fontos támasz alá nézett be....

Egymilliárd dollárt rejtő aranylelőhelyet találtak Boszniában

Világviszonylatban is figyelemre méltó aranylelőhelyet találtak Bosznia-Hercegovina nyugati részén. A Jajca környéki telér különlegesen magas nemesfémtartalma miatt több...