-2.6 C
Budapest
2023. február. 7. kedd

14 éve egyedül rója az utcákat a különleges ló: a helyiek régi ismerősként üdvözlik

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Aggodalomra semmi ok, a különleges ló nem árva, csupán sajátos rutin szerint éli mindennapjait.

Szinte naponta napvilágot lát egy új cikk tehetséges állatokról, akik különös, szinte már emberi szokásaikkal leveszik lábukról gazdájukat. De ki mondta, hogy csak a kutyák és macskák képesek különleges dolgokra?

Jenny, a 22 éves arab telivér Werner Weischedel portáján született, nyolcéves korára azonban megunta a pajtai létet, és egy szép napon elkalandozott a városba. Mindennek már 14 éve, de Jenny még mindig nem unja a sétát. Olyannyira, hogy naponta 20 kilométert megtesz. Ez számára pont olyan természetes, mint másnak a reggeli kávé.

Azt hinné az ember, hogy egy ló felbukkanása biztosan hatalmas felfordulást okoz a városban, ám Jenny-nek bejáratott útvonala van a folyóparton, ahol nem zavar sem autóst, sem gyalogost vagy kerékpárost.

Jenny igazi szupersztár, amióta az első fotók felkerültek róla a közösségi oldalra, hiszen hasonló jelenséggel csak ritkán lehet találkozni. – Errefelé mindenki ismeri őt – mesélte Weischedel a Stuff internetes magazin újságírójának különleges kedvencéről. Gazdája hozzátette, Jenny azóta rója egyedül Frankfurt utcáit, amióta ő maga túl idős ahhoz, hogy a hátára üljön.

Úgy tűnik, a kancát ez cseppet sem zavarja, sőt, kifejezetten élvezi a helyiek figyelmét, na és persze a potyafalatokat. A legviccesebb, hogy a hatóságokat sem zavarja, és zokszó nélkül feltakarítanak utána.

Jenny kedve szerint szabadon jár-kel a környéken, amíg meg nem unja, majd hazamegy. Weischedel reggelente szélesre tárja előtte a kaput, és a ló, ha akar, elindul, ha nem, nem. A turisták persze, nem tudják mire vélni a dolgot, ezért az utóbbi időben Jenny a következő táblával közlekedik: “Hello, a nevem Jenny. Nem vesztem el, csak sétálok. Köszönöm, ha nem hívod rám a rendőrséget.”

femina

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Vegyi fegyver bevetésével vádolták meg az ukrán hadsereget, nagyon sokan rosszul lettek, eddig halálos áldozatokról nincs hír..

Vegyi fegyver bevetésével vádolta meg az ukrán fegyveres erőket az Ukrajnától elcsatolt donyecki régió megbízott vezetője, az orosz...

Hamburgert csinált áldozataiból, majd eladta idegeneknek (18+)

Az elmúlt évtizedek egyik legborzalmasabb bűnügyének története a következő: Joseph Roy Metheny 1955. március 2-án született az amerikai Baltimore-ban....

Kína: Meteorológiai kutatásokat végzett az amerikai légtérbe tévedt léggömb

Meteorológiai kutatásokat végzett az amerikai légtérbe tévedt kínai léggömb, amely azért tévedt ilyen messze a tervezett útvonalától, mert...

Lelőtték az amerikai légtérben felfedezett kínai hírszerző léggömböt

Az amerikai haderő szombaton megsemmisítette az Egyesült Államok légterében a hét közepén felfedezett kínai léggömböt, amely az amerikai...