7.8 C
Budapest
2024. április. 24. szerda
HomeFőhírekBelföldi hírek14 dolog, amit divatossá akartak tenni, de pont fordítva sikerült

14 dolog, amit divatossá akartak tenni, de pont fordítva sikerült

Vannak olyan ruhadarabok és kiegészítők, amiken azonnal látszik, hogy csak azért készítették, hogy a viselőjük felhívja magára a figyelmet.

Megszoktuk már és pontosan tudjuk jól, hogy ezeknek is megvan a maguk célközönsége, ám néha a tervezők annyira szabadjára engedik a fantáziájukat, hogy az már szinte hihetetlen.

Épp úgy, mint a most következő 14 ruhadarab esetében, amik nem hogy nem tűnnek divatosnak, de több kérdést is hagynak maguk után, mint választ.

1 Sapka-paróka

Divat tervezés fail 1
jjba_cursed

 

2 Dinoszaurusz pulcsi

Divat tervezés fail 2
_misha

3 Üzleti Crocs

Divat tervezés fail 3
audummy

 

4 Kabát plüssmacikkal

Divat tervezés fail 4
Querra

 

5 Mindig is arra vágytál, hogy olyan legyen a cipőd, mint aki sárba lépett? Akkor eljött a te időd

Divat tervezés fail 5
reddit

6 Farmerrajongóknak.

Divat tervezés fail 6
anusticl

 

7 És azoknak, akik nem szeretik a farmert.

Divat tervezés fail 7
BlueChainsawMan

liked

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work