Home Életmód Életmód hírek 1,222 milliárd volt a tét: kihúzták az ötöslottó nyerőszámait

1,222 milliárd volt a tét: kihúzták az ötöslottó nyerőszámait

Jelentkezett nyereményéért az Ötöslottó történetének rekord nyertese / Fotó: Varga Imre

Mivel a múlt héten nem született telitalálatos az ötöslottón, így ezen a héten már 1,222 milliárd forint üthette valakinek a markát.

Az október 8-án, tévében vetített ötöslottó-sorsoláson növekvő sorrendben az alábbi számokat húzták ki: 18, 33, 36, 48, 60.

Mivel ezen a héten sem sikerült senkinek se mind az öt számot eltalálnia, így a jövő héten 1,353 milliárd forint lesz a főnyeremény.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

A Joker-számokat is kihúzták, amelyek az alábbiak voltak: 7, 2, 8, 6, 3, 3.

Itt sem volt telitalálatos szelvény, így a jövő héten már 161 millió forintot lehet nyerni.

Ha igazi szakértőre szeretnél támaszkodni, keresd fel ezt az oldalt!

femina

Hirmagazin.eu

ElőzőRúzsa Magdi nagy bejelentést tett: “Jön a következő!”
KövetkezőBerki Mazsi egyetlen mondattal alázta meg elhunyt- és mostani párját is
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. Hamarosan 10 éves lesz a Hirmagazin, és a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, mert az eltelt időszakban sok olvasónak nyújtottunk minőségi olvasótájékoztatást, örömteli szórakozást és önfeledt pihenési lehetőséget tartalmainkkal! 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, novellákat és regényt is, most az újságírás lett a szenvedélyem! A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, vagy képe, videója, vagy csak egyszerűen szeretne megjeleníteni egy történetet, élményt, elmélkedést, .. szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, itt: sajtoiroda@hirmagazin.eu. Rendszeres olvasóinknak és olvasóinknak köszönöm a hűséget, a sok-sok kommentet, odafigyelést, és építő vagy akár dorgáló kritikákat is! Olvassatok tovább is minket és legyen szép napotok, életetek! Bognár Géza
Exit mobile version
Megszakítás