21.1 C
Budapest
2022. május. 28. szombat

12 óra alatt felszámolták a drogpoklot – így elárasztották a Városmajort a Hős utcai zombik – Egy egész horda tartotta rettegésben a budaiakat

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Budapest — Öntudatlanul vonagló zombik lepik el a fővárosi parkokat a Hős utcai drogtanya felszámolása után.

A horda több tagja legutóbb a XII. kerületi Városmajorban bukkantak fel. Az egy hétig tartó jelenségre egy olvasónk hívta fel a figyelmünket, aki, mint mondta: nem bírta tétlenül nézni, hogy drogosok lepik el a környéket, ahol gyakran kisgyermekesek és kutyások is megfordulnak. A környékbeliekkel összefogva addig nem nyugodott, amíg ki nem űzték a drogosokat a parkból.

– Este 7 óra körül főleg férfiakból álló csoportok gyülekeztek a Nyúl és az Ezredes utcában, majd negyedórával később berohantak a parkba egy barna táskás férfihez, aki tablettát nyomott a kezükbe, majd szétszéledtek a parkban: bódult állapotban, hörögve élvezték a szer hatását – mondta olvasónk, aki szerint a nap közben családosok kedvenc helyeként számon tartott park egyik pillanatról a másikra vált a bűnözők fészkévé, valóságos drogtanyává. – Félelmetes látvány volt, ahogy 2 perc alatt az idilli hely egy lezüllött hellyé változott. A legszürreálisabb látvány az volt, amikor a babakocsit toló anyukának a habzó szájú kábszereseket kellett kerülgetnie a játszótér mellett. Ez volt az utolsó csepp a pohárban – mondta névtelenséget kérő informátorunk.

A máskor csöndes, nyugodt környéket, ahol a játszótéren gyerekek játszanak, pár hete lepték el az egyáltalán nem kívánt elemek /Fotó: Fuszek Gábor

A helybeli később örömmel tudatta: körülbelül 12 óra alatt sikerült felszámolni a drogtanyát.

– Először nem vettek minket komolyan, amikor a hatóságokhoz tömegesen tettünk bejelentést. Miután Pokorni Zoltán polgármester titkárságához fordultunk, a rendészek közölték: azonnal intézkedni fognak, nem tudtak róla, hogy a probléma ilyen mértékű, ők maguk is meglepődtek – tette hozzá a férfi, aki felháborítónak tartja, hogy egy hét kellett ahhoz, hogy a megfelelő szervek komolyan vegyék a bejelentést és lépjenek.

Megkerestük a XII. kerületi önkormányzatot is, akik megoldást ígérnek a hasonló állapotok elkerülésére: rendőrökkel karöltve rendszeresen és fokozottan ellenőrzik majd a parkot, hogy kiszűrjék a nem megfelelően viselkedőket.

– A Hegyvidéki Rendészet felügyelői kimentek a helyszínre. Egyeztetettek a kerületi rendőrkapitánnyal – írták hozzátéve: a térfigyelő kamerákon a 30–60 fős társaság nem volt látható.

Krisztiánt megbotránkoztatják az illetlenül viselkedő fiatalok, akik a parkban őgyelegnek /Fotó: Fuszek Gábor

Ambrus sajnálja a drogosokat, de nagyon félti a játszótéren lévő gyerekeit is /Fotó: Fuszek Gábor

Zsuzsa a drogosokat ugyan nem látta, de azt igen, hogy a szokásosnál több zsaru van jelen /Fotó: Fuszek Gábor

Azonnal be kell jelenteni

Amennyiben a környék lakói ismételten tapasztalják ilyen személyek jelenlétét, azonnal értesítsék a rendőrséget, vagy hívják a Hegyvidéki Rendészet éjjel-nappal hívható telefonszámát – kéri az önkormányzat az esettel kapcsolatban.

blikk

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Angol-kínai autómárka érkezik az országba, leveri minden más autó árát.. – képgaléria

Az angol-kínai cooprodukcióban készült autó full-full extrás alapszinten, gyors, kényelmes, alacsony fogyasztású és ára fele az átlag kommersz...

Durva tervek szivárogtak ki Putyin környezetéből: jöhet a második támadás Kijev ellen

A lettországi székhelyű független orosz portál, a Meduza szerint a Kreml állítólag egy második támadást fontolgat az ukrán főváros...

Moszkva állítja: Nigériában található amerikai laborokból származik a majomhimlő, .. és az eredeti “terv” nem ez volt.. – Szólj hozzá!

Olyan összeesküvés-elmélettel támad a Kreml, amelynek sajnos van reális alapja.. Legalább négy amerikai ellenőrzésű biolaboratórium működik Nigériában, ahonnan a...

Orbán Viktor megint győzelmet aratott? – A miniszterelnöknek tetsző kompromisszum jöhet az olajembargó ügyében

Az Európai Unió olyan tervet eszelt ki az orosz olajembargóval kapcsolatban, amely Orbán Viktornak is tetszhet majd. Ezek...