Hirmagazin.eu
Főoldal » 12 óra alatt felszámolták a drogpoklot – így elárasztották a Városmajort a Hős utcai zombik – Egy egész horda tartotta rettegésben a budaiakat
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

12 óra alatt felszámolták a drogpoklot – így elárasztották a Városmajort a Hős utcai zombik – Egy egész horda tartotta rettegésben a budaiakat

Budapest — Öntudatlanul vonagló zombik lepik el a fővárosi parkokat a Hős utcai drogtanya felszámolása után.

A horda több tagja legutóbb a XII. kerületi Városmajorban bukkantak fel. Az egy hétig tartó jelenségre egy olvasónk hívta fel a figyelmünket, aki, mint mondta: nem bírta tétlenül nézni, hogy drogosok lepik el a környéket, ahol gyakran kisgyermekesek és kutyások is megfordulnak. A környékbeliekkel összefogva addig nem nyugodott, amíg ki nem űzték a drogosokat a parkból.

– Este 7 óra körül főleg férfiakból álló csoportok gyülekeztek a Nyúl és az Ezredes utcában, majd negyedórával később berohantak a parkba egy barna táskás férfihez, aki tablettát nyomott a kezükbe, majd szétszéledtek a parkban: bódult állapotban, hörögve élvezték a szer hatását – mondta olvasónk, aki szerint a nap közben családosok kedvenc helyeként számon tartott park egyik pillanatról a másikra vált a bűnözők fészkévé, valóságos drogtanyává. – Félelmetes látvány volt, ahogy 2 perc alatt az idilli hely egy lezüllött hellyé változott. A legszürreálisabb látvány az volt, amikor a babakocsit toló anyukának a habzó szájú kábszereseket kellett kerülgetnie a játszótér mellett. Ez volt az utolsó csepp a pohárban – mondta névtelenséget kérő informátorunk.

A máskor csöndes, nyugodt környéket, ahol a játszótéren gyerekek játszanak, pár hete lepték el az egyáltalán nem kívánt elemek /Fotó: Fuszek Gábor

A helybeli később örömmel tudatta: körülbelül 12 óra alatt sikerült felszámolni a drogtanyát.

– Először nem vettek minket komolyan, amikor a hatóságokhoz tömegesen tettünk bejelentést. Miután Pokorni Zoltán polgármester titkárságához fordultunk, a rendészek közölték: azonnal intézkedni fognak, nem tudtak róla, hogy a probléma ilyen mértékű, ők maguk is meglepődtek – tette hozzá a férfi, aki felháborítónak tartja, hogy egy hét kellett ahhoz, hogy a megfelelő szervek komolyan vegyék a bejelentést és lépjenek.

Megkerestük a XII. kerületi önkormányzatot is, akik megoldást ígérnek a hasonló állapotok elkerülésére: rendőrökkel karöltve rendszeresen és fokozottan ellenőrzik majd a parkot, hogy kiszűrjék a nem megfelelően viselkedőket.

– A Hegyvidéki Rendészet felügyelői kimentek a helyszínre. Egyeztetettek a kerületi rendőrkapitánnyal – írták hozzátéve: a térfigyelő kamerákon a 30–60 fős társaság nem volt látható.

Krisztiánt megbotránkoztatják az illetlenül viselkedő fiatalok, akik a parkban őgyelegnek /Fotó: Fuszek Gábor

Ambrus sajnálja a drogosokat, de nagyon félti a játszótéren lévő gyerekeit is /Fotó: Fuszek Gábor

Zsuzsa a drogosokat ugyan nem látta, de azt igen, hogy a szokásosnál több zsaru van jelen /Fotó: Fuszek Gábor

Azonnal be kell jelenteni

Amennyiben a környék lakói ismételten tapasztalják ilyen személyek jelenlétét, azonnal értesítsék a rendőrséget, vagy hívják a Hegyvidéki Rendészet éjjel-nappal hívható telefonszámát – kéri az önkormányzat az esettel kapcsolatban.

blikk

Hasonló hírek

Véget ért a nemezetközi szolgálati kutyás verseny Baktalórántházán! (A cikk videókat tartalmaz) Gratulálunk a résztvevőknek! Hirmagazin.eu

Géza

Egyből öt lett

Géza

Buszon lopott, keresi a rendőrség (A cikk videót tartalmaz)

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
Betöltés....