31.2 C
Budapest
2022. június. 29. szerda

11 millió Németországban élő migráns kaphat állampolgárságot.., az új kancellár tervei..

Dátum:

Megosztás:

A baloldali kancellár a kormányának programját ismertető beszédének társadalompolitikai ügyekről szóló részében ezt mondta:

Meg kell könnyíteni a migránsok számára a német állampolgárság megszerzéséhez vezető utat, mert így lehet megteremteni a teljes körű politikai részvétel és a jobb beilleszkedés lehetőségét. Ezért főszabályként öt év tartózkodás után is meg lehet majd szerezni az állampolgárságot, és engedélyezik a többes állampolgárságot is.

Migránsok a német-osztrák határon közelében, a 2015-ös migrációs válság során. A kép illusztráció. FORRÁS: AFP/ANADOLU AGENCY/SEBASTIAN WIDMANN

OLAF SCHOLZ TEHÁT MÁR NEM IS CSINÁL TITKOT ABBÓL, HOGY ÁLLAMPOLGÁRSÁGOT AKAR ADNI A MIGRÁNSOKNAK, VÉLHETŐEN ABBÓL A CÉLBÓL, HOGY AZOK HÁLÁBÓL MAJD A PÁRTJÁRA SZAVAZZANAK.

A baloldali politikus így betonozná be hosszú időre a Szociáldemokrata Pártot a hatalomba.

ARRÓL, HOGY A SZOCIÁLDEMOKRATÁK SZAVAZATVÁSÁRLÁSA A NÉMET ADÓFIZETŐK SZÁMÁRA MILYEN PLUSZKÖLTSÉGEKKEL JÁRNA, ILLETVE HOGY NÖVEKEDNE A MIGRÁNSOK IMPORTJA MIATT A BŰNÖZÉS, A KANCELLÁR EGYÁLTALÁN NEM BESZÉLT.

origo nyomán

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

A csatornában akadtak rá a nyolc napja eltűnt német kisfiúra

Életben, és a körülményekhez képest jól van az a nyolcéves kisfiú, aki június 17-én nyomtalanul tűnt el Oldenburgban,...

Súlyos a helyzet, nagy a baj az Alföldön

Évtizedek óta nem látott súlyos aszály pusztít az országban, eddig 230 ezer hektárra nyújtott be 7 ezer gazdálkodó...

Micsoda kegyetlenség: víz nélkül tartott a macskáját a tűző napon egy budapesti nő (18+)

A 46 éves gyanúsított víz nélkül tartotta a macskáját egy hordozóban a tűző napon. A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. Kerületi...

Döbbenetes állítás: a szakértő szerint már nem fogjuk Michael Schumachert élve látni

Ha a Forma-1-es hírekről első kézből akarunk értesülni, akkor feltétlenül figyelni kell az ismert újságíró, Frankl András szavaira. A...