6 C
Budapest
2022. december. 6. kedd

11.11. 11:11 Kívánj, és lépj be az új dimenzióba!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Ma 11 óra 11 perc­kor kü­lön­le­ges, spi­ri­tu­á­lis pil­la­na­tot él­he­tünk át. A szám­beli együtt­ál­lá­sok óri­ási je­len­tő­ség­gel bír­nak. Az uni­ver­zum arra kér, hogy éb­redj fel, és lépj be az új di­men­zi­óba. A vál­to­zás meg­ér­ke­zett az éle­tedbe! Kí­vánj!

11.11. 11:11 Kívánj, és lépj be az új dimenzióba

November 11-én az újhold erői érvényesülnek. A 11-es szám a türelmet, a spiritualitást, az érzékiséget, az intuíciót, az együttérzést és az idealizmust jelképezi.Azok az emberek, akik különös vonzódást éreznek a 11-es számhoz, egy sokkal magasabb energiaszinten vannak másokhoz képest.

11.11. 11:11 Kívánj, és lépj be az új dimenzióba 1


2015. 11. 11. 11:11

Ez a nap nagyszerű alkalom a személyiség fejlesztésére, a belső ébredésre, amikor is képesek leszünk kívülről látni önmagunkat, ami arra szolgál, hogy észrevegyük az esetleges hibáinkat, rossz szokásainkat, és változtassunk rajtuk.

A 11:11-es együttállás arra hívja fel a figyelmünket, hogy figyeljünk oda a lelkünkre, a belső megérzéseinkre.Az is fontos, hogy olyan lehetőségek adódhatnak ezekben a napokban, amelyeket nem lenne szabad elszalasztani. Ha észrevesszük bárhol ezt a 11:11-es számsort, jusson eszünkbe, hogy az univerzum ezzel azt üzeni, hogy

járjunk nyitott szemmel a világban, vegyük észre a lehetőségeket.

11.11. 11:11 Kívánj, és lépj be az új dimenzióba 2

Ez november 11-én még hangsúlyosabbá válik.

Legyél készen a változásra, nyisd meg a szívedet és a lelkedet. Engedd be a küszöbön álló újat.

Ma 11 óra 11 perckor koncentrálj magadra és a vágyaidra. Hidd el, jó úton haladsz, és az univerzum most hatalmas lökést ad céljaid eléréséhez.

(Fotók: Pinterest)

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Lengyelország után újabb országba csapódott be egy rakéta

Rakétát találtak moldáv határőrök Briceni közelében, az ország északi csücskében – áll a moldáv belügyminisztérium közleményében. A hétfői, Ukrajnát ért...

Itt a döntés: Timi nyerte el Árpa Attila szívét! A Nagy Ő miatt akár gyereket is vállalna a műsor győztese

Három hét után meghozta a végső döntést Árpa Attila. A Nagy Ő hétfői, utolsó adásban már csak két hölgy...

Figyelem! Lőfegyver lehet a TOP-listás körözött személynél! – Ne próbáljátok meg feltartóztatni, hívjátok bármelyik rendőri számot!

Hazai-, európai- és nemzetközi elfogatóparancs van érvényben a nagyon veszélyes rabló, Sütő Ferenc ellen. Forrás és nyitókép: police.hu Hirmagazin.eu

Vlagyimir Putyin kitiltotta az orosz médiából az „LMBT-propagandát”

Vlagyimir Putyin orosz elnök aláírta azt a törvénymódosítás-csomagot, amely megtiltja az a médiában az LMBT-aktivistáknak a nemi átalakítással...