11.2 C
Budapest
2023. március. 30. csütörtök

100 migránssal csaptak össze a rendőrök Calaisnál – VIDEÓ

Dátum:

Megosztás:

A bevándorlóknak nem tetszik a szigorú felügyelet. A francia belügyminiszter pedig arra kérte a briteket, hogy minél többet vegyenek át közülük. Nagy kérdés, hogy erre ők hajlandóak lesznek-e.

A Calais melleti “dzsungel” felszámolásakor már 7-8 ezren is laktak ott olyan bevándorlók, akik mind Nagy-Britanniába szerettek volna átjutni a csatornán. A francia város lakossága egy lélegzetvételnyi szünethez jutott, azonban az új migránsok ismét kezdik elfoglalni a területet. A francia belügyminiszter azzal nyugtatta a sajtót és a lakosokat, hogy most még csak “néhány százan vannak”és azt kérte a britektől, hogy vegyenek át közülük minél többet.

Mivel a Calais melletti erdős terület, ahol az új bevándorlók tanyáznak

az autópálya szomszédságában van és a teherautók sincsenek biztonságban, a francia rendőrök megpróbálják szoros őrizet alatt tartani a migránsokat.

Ezt ők nehezen tűrik, ezért tegnapelőtt közel százan közülük kövekkel és üvegekkel kezdték el dobálni körülbelül a körülbelül 50 rendőrt, akik könnygázzal válaszoltak.

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Somogyi Erika: jó ebédhez szól a nóta – videó

Jó étvágyat kívánunk! https://www.youtube.com/watch?v=BFlZvpoSH-Q YouTube Hirmagazin.eu

Itt vannak Oroszország békefeltételei

Oroszország részletezte azokat a feltételeket, amelyek teljesülése esetén véget érhet a háború. Moszkva csak saját feltételei mentén hajlandó békét...

A drágulással kapcsolatban is üzent a magyar vásárlóknak a Tesco-vezér

Pálinkás Zsolt szerint tetőzött az élelmiszerárak inflációja, Magyarország pedig jó hely üzletelni. .. Hogy aztán ez mit is jelent,...

Tovább csökkenti a trappista árát az egyik legnagyobb bolt – érdemes várni hétfőig a vásárlással

Újabb húsz százalékkal lesz olcsóbb a magyarok kedvenc sajtja. Borítékolható, hogy nem marad el a válasz a többi...