4.1 C
Budapest
2022. november. 27. vasárnap

10 rossz kifogás, amiért a szakítást fontolgatjuk

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Gondolhatunk úgy a szakításra, mint egyetlen megoldásra – és sokszor valóban az. De vannak esetek, amikor csak ürügyet keresünk, hogy miért is szakítsunk. Ekkor valószínűleg már nem szeretjük azt, akivel együtt vagyunk, mert a következő „okok” még rossz kifogásnak is gyengék.

Lehet, hogy már nem vagyunk szerelmesek, vagy félünk a jövőtől, önmagunktól, ezért kifogásokat gyártunk, hogy miért kellene szakítani. Leginkább zavarodottságunk jelei ezek, de inkább mérlegeljünk, mielőtt végleg búcsút intünk a másiknak, és semmiképp se szakítsunk a következő „okok” miatt:

1. Más vonzó nőket is észrevesz
A párodnak elkötelezettnek kell lennie feléd, de ez nem azt jelenti, hogy nem nézhet másra. Van, aki szerint egy kis flört is belefér, mert ez tartja ébren a másik iránti érdeklődést és nem hagyja ellaposodni a kapcsolatot. Ha elkényelmesedünk egy kapcsolatban, az sosem vezet jóra.

2. Veszekedtetek
Ki nem? Előfordulnak viták egy párkapcsolatban, sőt. Sokszor igenis jó hatással vannak a párokra. Ne hagyd, hogy kis vitákon múljon a kapcsolat.

3. Nem értetek egyet egy ízlésbeli dologban
Mi van, ha a párodnak égnek áll a haja a kedvenc zenédtől? Semmi. Sehol sincs megírva, hogy mindenben egyet kell érteni, főleg ízlésbeli dologban nem. Amíg az egyik fél nem akarja ráerőltetni az ízlését a másikra, addig nincs komolyabb probléma.

4. Nincs elég idő a kapcsolatotokra
Ez csak duma. Arra van idő, amire szeretnénk, hogy legyen. Ha valóban szeretnétek, megoldjátok.

5. A párod nem csinál meg mindent, amit kérsz
Ő nem a három kívánságot teljesítő aranyhal. Egy kapcsolatban – általában – két egyenrangú, független ember van. Ne szakíts azért, mert nem mindig úgy történnek a dolgok, ahogy te szeretnéd.

6. Éppen nem vagy boldog
Ha egy kapcsolatban tartósan boldogtalan valaki, az más tészta. De ne adjunk fel egy egyébként jó kapcsolatot, ha éppen nem érezzük boldognak magunkat – egy kapcsolat hullámvölgy.

7. Nem szereted a rossz szokásait
Azt hiszed, neked nincsenek? Az nem ok a szakításra, ha horkol vagy szétdobálja a cuccait. Ne legyél felszínes.

8. A szingliségről fantáziálsz
Milyen jó is volt, amikor nem kellett máshoz alkalmazkodni… Arra is emlékszel, hogy akkoriban nem álmodoztál másról, csak egy jó kapcsolatról?

9. Nem akarsz elköteleződni
Nagyon kevés kapcsolat szól egy életre. És erre semmi sem garancia – képzeld, még a házasság sem. Ezzel jobb, ha megbarátkozol.

10. Új dolgokat tudsz meg róla
Ha sokáig vagytok együtt, egyre jobban megismered a másikat, és igen: érhetnek meglepetések. De mindenkinek vannak gyengeségei és hibái, ha mindig szakítanál egy rossz tulajdonság felfedezésekor, akkor egyedül maradnál örökre. Nem nyerő taktika.

Forrás: Marmalade, huffingtonpost.com, Fotó: elitedaily.com

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Ma este csak 1 film! A pókerjátékosoknak, és mindenkinek ajánlom, .. egy igazán jó film: Elit játszma – videó

Winston Churchill: "A siker az a képesség, hogy az ember a kudarcok sorozata ellenére sem veszít a lelkesedéséből" Teljes...

Valósággá válhat, amit csak sci-fikben láthattunk: alagutat találtak egyik világból a másikba

A bulgáriai Szófiai Egyetem fizikusainak egy csoportja szerint a féreglyukak, azaz az univerzum egyik részét a másikkal összekötő...

Újra vele! Őszintén öleli őt Berki Mazsi

Itt a fotó Sokan gondolták, hogy a Kulcsár Edina helyére beugró Berki Mazsinak ilyen rövid felkészülési idővel semmi esélye...

Festővászon lett Herceg Erika tökéletes testéből: „Meztelenül kiállok, úgy fogtok rám festeni” – videó (18+)

Herceg Erika egy divattervezővel és egy képzőművésszel kooperálva változott igazi műalkotássá szinte egyetlen szempillantás alatt, amikor hófehér ruháját...