26.9 C
Budapest
2022. július. 6. szerda

10 milliót költött a nő, hogy tökéletes mosolya legyen: fotón az eredmény

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Gátlásos volt

Így nézett ki Nina fogsora a beavatkozás előtt.
kép: femface

A 42 éves Nina Tetra-t világéletében zavarta, hogy szabálytalan a fogsora, a húszas évei elején pedig az egyik foga is elmozdult. Emiatt sosem tudott felszabadultan nevetni: vagy az arca elé tette a kezét, vagy pedig visszafogottan mosolygott. A fogai is elszíneződtek, ami szintén komoly gátlásokat keltett benne.

Sokáig tipródott

A nő szerencsére közel van a tűzhöz, mivel fogászati asszisztensként dolgozik Londonban. A szülei felajánlották neki, hogy kifizetik a fogfehérítő kezelést, de Nina másképp döntött. Fogorvosa tanácsára porcelán héjat rakatott fel, ezzel együtt három foghidat és ugyanennyi arany betét is elhelyeztetett. Amikor először meglátta a végeredményt, nem hitt a szemének.

Ilyen volt 2 éve

Káprázatos a mosolya

Nina szerint ez volt élete eddigi legjobb befektetése: minden korábbi gátlását levetkőzte és azóta magabiztosan néz a tükörbe. Nemrég úgy döntött, lecseréli a héjakat, mivel az első beavatkozás óta rengeteget felődtek a technológiák. Ezzel együtt körülbelül 10 millió forintot költött a fogaira, de nem tartja kizártnak, hogy 15-20 év múlva még ragyogóbb mosolyt csináltat magának.

Ilyen lett

Nina azt is eldöntötte, hogy a következő kb. 20 Millió Ft-ot a szarkalábai eltüntetésére fogja fordítani, aztán jöhetnek a nyakán lévő bűrhurkok eltávolítása, nem számít a pénz, és aztán szeretne 20 éves alakot is magának.

Nina olyan szeretne lenni az ötvenes éveiben, mintha 20 éves lenne!

Ja kérem, mindenki ezt szeretné, és szerintünk vannak ettől sokkal jobb, hatékonyabb és költségmentesebb megoldások is! Hirmagazin.eu

Forrás: femface, hirmagazin.eu

 

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia

Kapcsolódó hírek

Jöhet a rák elleni, személyre szabott védőoltások kora

A vírusvektoron alapuló vakcinához a beoltandó személy saját DNS-éből vesznek mintát. Nyaki és feji ráktípusokban szenvedő páciensek kaphatják meg...

Egyszerű palackcsapda szúnyogok, legyek és darazsak ellen

A rovarcsapda elkészítése: vágjunk ketté egy PET palackot. Az alsó felébe töltsünk 2 dl vizet, 5 dkg barna...

A vízvezeték-rendszer felmérése – elkerülhet-e ingatlanvásárlás után?

Mikor új ingatlant vásárolunk, a beköltözés esetén érdemes meggyőződnünk a vízvezeték-rendszer megfelelő működőséről. Sokak számára ez viszont pusztán abból...

81 éves Kovács P. József, a Magyar Televízió legendás bemondója.. Isten éltesse! – videó

Kovács P. József számára fájdalmas volt, hogy a kétezres évek elején véget ért a szakmai pályafutása, de mivel...
facebook