5.4 C
Budapest
2023. február. 4. szombat

10 meglepő tény a férfiakról, amiről eddig nem tudtál

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Férfiak nélkül bizony unalmas lenne az életünk, nem igaz, hölgyeim? Aki egy kicsit is jobban szeretné megérteni a teremtés koronáit, azoknak összegyűjtöttünk 10 vicces és érdekes tényt az urakról!

A férfiak képesek anyatejet termelni

 Hogyan kérem??!! Valójában a férfiak mellbimbója nem olyan haszontalan, mint hittük. Legalábbis elméletben: Ha a hormonális egyensúlyuk felborul, a férfiaknál is megtalálható tejmirigyek aktiválódhatnak, és képesek lehetnek anyatej előállítására.

Szép nők közelében butává válnak

A Radboud University kutatásai bebizonyították, hogy a férfiak elméjét elhomályosítja, ha egy gyönyörű nőt látnak. Amint a férfi megpillantja a hölgyet, annyira lefoglalja a látvány, hogy a mentális képességei átmenetileg nem funkcionálnak megfelelően.

Az alacsony férfiak hajlamosabbak a féltékenységre

Abraham Buunk professzor kutatást végzett alacsony és magas férfiak részvételével.

A felmérés egyértelműen igazolta, hogy az alacsony férfiaknál sokkal gyakoribb a féltékenykedés, mint magas társaiknál.

A csókot a szeretkezés előszobájának tekintik

Amíg nők a csókolózást egy teljesen önálló cselekményként élik meg, ami a szeretet/szerelem kimutatására szolgál, addig a férfiak nem érik be ennyivel. A férfi nyelvén a csók úgynevezett „ felkérés keringőre”, nekik teljesen egyértelmű, hogy a dolog a hálóban fog folytatódni.

Átlagosan 6 hónapot töltenek el életükből borotválkozással

Nyilvánvalóan sokkal kevesebbet időt töltenek a fürdőszobában, mint mi… De összeszámolva ez nem is olyan kevés, pláne hogy a tusolás/fogmosás  nincs beleszámolva!

Nem beszélnek kevesebbet a nőknél

A University of Texas által végzett tanulmány eredménye azt mutatta, hogy mindkét nem körülbelül 16000 szót használ naponta, a hölgyek csupán 300 szóval használnak többet, de az eredményt nézve elenyésző.

A herezacskó tudja szabályozni a hőmérsékletét

A herezacskóban található spermium ugyanis kb. 35 fokos hőmérsékleten „érzi” jól magát. Túl melegben elhalnak, a hidegben pedig lelassulnak a spermiumok. Ezért a herénél található izom a hőmérséklet változásával arányosan közelebb tudja húzni és lejjebb is tudja engedni a heréket, ezzel szabályozva a mindig megfelelő hőmérsékletet.

Azoknak a férfiaknak akik nem képesek a hűségre alacsonyabb az IQ-juk

Legalábbis a „London School of Economics” által végzett tanulmánynak ez lett az eredménye. A dolgot azzal indokolják, hogy a monogámia fogalma viszonylag friss az evolúciós fejlődésben, és ezt az életformát csak a fejlettebb értelmi képességű emberek tudják elfogadni. Az alacsonyabb intelligenciájúak pedig még megrekedtek a poligámia szintjén. (Reméljük ez hamarosan változik.)

Kétszer annyit hazudnak, mint a nők

Amíg egy férfi átlagosan 6-szor kapható hazugságon egy nap, addig a nőknél ez a szám csak 3.

A „szegényebb” férfiak vonzóbbnak találják a molett nőket

A University of New York diákjai által készített felmérés kétség kívül bebizonyította, hogy a szegényebb férfiakat sokkal jobban vonzzák a molett, gömbölyded hölgyek, mint gazdagabb társaikat. A vagyonosabb uraknál egyértelműen a karcsú hölgyek a befutók.

Forrás: tudasfaja.com

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Mi az a tisztatér és milyen szabályozás vonatkozik rá?

A tisztatér fogalma sokak számára ismeretlenül cseng, pedig mind az egészségügyben, élelmiszeriparban, mind a kutatásban hatalmas jelentőségű. Emellett pedig...

A gőz jótékony hatásai – hogyan gőzfürdőzzünk?

Megfelelő használat esetén a gőzfürdő hatékonyan oldja a stresszt, relaxál, felfrissít, szebbé teszi a bőrt, javítja az általános...

Mély szakadékba zuhanhat a bitcoin, és nincs, ami visszahúzza

Tizenkilencezer dollár alá esett szerda reggel a bitcoin árfolyama, és ezzel egy nagyon fontos támasz alá nézett be....

Egymilliárd dollárt rejtő aranylelőhelyet találtak Boszniában

Világviszonylatban is figyelemre méltó aranylelőhelyet találtak Bosznia-Hercegovina nyugati részén. A Jajca környéki telér különlegesen magas nemesfémtartalma miatt több...