5.9 C
Budapest
2024. április. 20. szombat
HomeÉletmódÉletmód hírek10 jel, hogy a párkapcsolat a végéhez közeledik

10 jel, hogy a párkapcsolat a végéhez közeledik

Ha úgy érzi, hogy valami nem stimmel, de Ön nem biztos abban, hogy folytassa-e a kapcsolatot, talán az alábbi 10 jel ami arra utal, hogy ideje szakítani, segíthet Önnek a döntésben. Gondolja végig, hogy a mindennapok során hányat tapasztalt ezekből a jelekből, és a dolgok valószínűleg világosabbá válnak…

10 jel, hogy a párkapcsolata a végéhez közeledik

Mostanában gyakran van olyan érzése, hogy párkapcsolata már nem az igazi? Ha úgy érzi, hogy valami nem stimmel, de Ön nem biztos abban, hogy folytassa-e a kapcsolatot, talán az alábbi 10 jel ami arra utal, hogy ideje szakítani, segíthet Önnek a döntésben. Gondolja végig, hogy a mindennapok során hányat tapasztalt ezekből a jelekből, és a dolgok valószínűleg világosabbá válnak…

1. jel: Partnere ki nem állhatja az Ön családját

Ha partnere nem kedveli az Ön családtagjait, ráadásul semmilyen erőfeszítést nem tesz annak érdekében, hogy kijöjjön velük, akkor bizony ki kell mondani a végső szót. Mindannyian tudjuk, hogy partnerünk szülei nem mindig a legkönnyebb emberek, de ha valaki szereti Önt, mindent megtesz azért, hogy az Ön szüleivel is kielégítő kapcsolata legyen.

2. jel: Ön már nem szívesen beszél vele

Csörög a telefon, és a partnere hívja Önt. Mit tesz? Ha boldog párkapcsolatban van, örömmel veszi fel a telefont. Ha a dolgok azonban nem működnek igazán jól, nagy a kísértés, hogy a telefont hagyjuk kicsörögni. Gondolkozzon el, hogy milyen érzést kelt Önben, ha a partnere hívja. Ez választ adhat néhány olyan kérdésre, amelyeket a párkapcsolatra vonatkozólag már feltett magának.

3. jel: Már nem mondja neki, hogy “szeretlek”

Ha Ön már nem mondja, vagy nem hallja, hogy “szeretlek”, ez biztos jele annak, hogy valami nem stimmel. Ha Ön vagy partnere nem a szavak embere, és emiatt érzelmeiket a “szeretlek” szó nélkül fejezik ki, akkor ez normális, de ha Ön már az idejét sem tudja annak, hogy mikor hallotta utoljára ezt a varázslatos szót, akkor talán itt az ideje továbblépni.

4. jel: Ön unatkozik partnere társaságában

Amikor a kapcsolat még új, szinte az összes egymás társaságában töltött idő szórakoztató, legyen ez egy közös tévézés, mosogatás vagy vásárlás. De ha elérkezett az a visszafordíthatatlan pillanat, amikor az unalmat Ön már nem tudja elűzni, érdemes elgondolkodnia. Próbáljanak megszervezni egy kellemes, közös vakációt, de ha már ezt sem tudják egymás társaságában élvezni, a kapcsolatot nem érdemes folytatni.

5. jel: Idegesítik azok a dolgok, amelyeket régebben szeretett

Emlékszik még arra az időre, amikor mindent aranyosnak talált, amit partnere tett? Még azokat a buta, lökött, néha galibát kiváltó dolgait is. Persze, idővel változunk, ez természetes, de ha Ön azt veszi észre, hogy minden olyan dolog idegesíti, amit azelőtt szeretett partnere viselkedésében, itt az ideje búcsút mondani egymásnak.

6. jel: Sok időt tölt a kapcsolatról való morfondírozással

Ha Ön gyakran kapja magát azon, hogy párkapcsolatának életképességét latolgatja, akkor valószínűleg nem a megfelelő kapcsolatban van. Ha egy kapcsolatban minden rendben működik, Önnek valószínűleg eszébe sem jut a kapcsolatot elemezgetni, de ha már elkezdte, akkor ez azt jelenti, hogy erre Önnek jó oka van.

7. jel: Gyakran nem beszélnek egymással

Minden pár szokott veszekedni és a lehiggadáshoz gyakran idő kell, de ha Önök hosszú ideig nem beszélnek egymással, akkor ezt azt jelenti, hogy valami nem működik Önök között megfelelően. Az egyet nem értés természetes, de ha még arra sem veszik a fáradtságot, hogy a dolgokat megbeszéljék egymással, az nem jó jel.

8. jel: Mindketten egyre több időt töltenek a barátaikkal

A barátokkal való találkozás, még egy komoly kapcsolatban is, nemhogy természetes, de egyenesen egészséges, tehát magával a ténnyel nincsen semmi baj. Az is tökéletesen normális, ha a kapcsolat elején minden idejüket egymással akarják tölteni, néha meg is feledkeznek a barátokról, majd az érzelmek csitulásával ismét elkezdenek velük találkozgatni. De ha Ön partnere helyett szívesebben tölti szabadidejét a barátaival, érdemes lenne elgondolkodnia azon, hogy ez minek a jele.

9. jel: Ön már nem féltékeny

A féltékenység nem egy pozitív érzelem, de kis mértékben minden párkapcsolatban természetes. Önnek is valószínűleg szorult már össze a gyomra attól, ha partnere mással flörtölt, még akkor is, ha ez egy teljesen ártalmatlan flört volt. Ha Ön észreveszi, hogy már nem féltékeny partnerére, ez annak a jele lehet, hogy Önt már nem érdekli az, hogy partnerének más tetszik.

10. jel: Már nem igazán szeretne vele szexelni

A szex természetesen nem a legfontosabb egy párkapcsolatban, de ha már egyáltalán nincs jelen, a párkapcsolat hamarosan meg fog szűnni. A szex jó dolog, és ha Ön már egyáltalán nem vágyik partnere intim közelségére, akkor a szakítás bizony a küszöbön áll. Ebben az esetben tényleg az a legjobb, ha befejezi a kapcsolatot, és továbblép.

 

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work