Hirmagazin.eu
Főoldal » 10 év fegyházat kér az ügyész az erőszakos többszörös visszaeső kecskeméti rablóra..
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

10 év fegyházat kér az ügyész az erőszakos többszörös visszaeső kecskeméti rablóra..

A Kecskeméti Járási Ügyészség rablás bűntette és más bűncselekmények miatt vádat emelt egy férfi ellen, aki 2021 januárjában Kecskeméten az egyik ismerősét öléssel fenyegette, majd néhány nappal később egy 17 éves fiútól telefont és pénzt rabolt, valamint zsarolással megszerezte a fiú autóját.

Még több bűnügyi hír, és baleseti hír!

A vádirat szerint a vádlott 2021. január 21-én délután elment az egyik ismerősének lakásához, mert anyagi vitáik voltak. A vádlott a lépcsőházban megfenyegette a sértettet azzal, hogy őt és családját megöli, szétveri. A megfélemlített nő kérte a vádlott megbüntetését.

A vádlott öt nappal később az egyik kecskeméti utcában kiszemelt egy ismeretlen 17 éves fiút, aki egy személyautót vezetett. Amikor a sértett megállt, a vádlott beült mellé a gépkocsi jobboldali első ülésére és felszólította a fiút, hogy fuvarozza őt haza. A sértett ennek nem tett eleget, ezért a vádlott a jármű indítókulcsát kihúzta, magához vette, majd a fiúnak a műszerfal tetején lévő mobiltelefonját és 10.000 forint készpénzét eltette.

Felszólította a fiút, hogy szálljon ki az autóból. A sértett azonban erre nem volt hajlandó, ezért a vádlott kiszállt és a kabátjánál megragadva kirángatta a kocsiból. Ezután a vádlott beült a vezetőülésbe, míg a sértett a jobb oldali első ülésre szállt be. Rövid idő múlva ismét megálltak, a sértett pedig visszakérte az értékeit. Erre a vádlott a lopott telefon és pénz megtartása érdekében pofonvágta a fiút. A vádlott azzal is fenyegette a rémült fiút, hogy „fogja be, mert kiüti.

Még több bűnügyi hír, és baleseti hír!

Ezután a vádlott és a sértett felmentek a vádlott egyik ismerősének lakására, ahol a vádlott veréssel fenyegetve arra kényszerítette a fiút, hogy írásban mondjon le az autójának tulajdonjogáról. A sértett először megtagadta ezt, majd amikor a vádlott megpróbálta pofon ütni és fejbe rúgni, félelmében megírta a nyilatkozatot. A sértettnek később sikerült a telefonját visszaszereznie és elmenekülnie, majd értesítette a rendőrséget, akik lefoglalták az autót

A letartóztatásban lévő, erőszakos többszörös visszaeső vádlottat a járási ügyészség rablás bűntettén kívül zsarolás bűntettével és zaklatás vétségével is vádolja. Az ügyész végrehajtandó fegyház és közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta a vádlottal szemben azzal, hogy a bíróság beismerés esetén 10 év fegyházra és 10 év közügyektől eltiltásra ítélje. A vádlott bűnösségéről a Kecskeméti Járásbíróság fog dönteni.

hirtv

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Huszonöt évet kapott a kaposvári trafikoslány gyilkosa

Edit

A felismerhetetlenségi roncsolódott az autó: brutális helyszíni fotókon a Bugyinál történt halálos baleset – galéria

Géza

Ismeretlen holttest

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
Betöltés....