Kezdőlap Életmód Életmód hírek 10 centis körmökkel él a 18 éves magyar lány: könnyedén főz, vezet...

10 centis körmökkel él a 18 éves magyar lány: könnyedén főz, vezet és mosogat.. – videó

45

Főz, vezet, mosogat, sminkkel, és elmondása szerint semmilyen tevékenységben nem zavarják a 10 cm hosszú körmei. A szakmája a hivatása, imádja a hosszú és szép műkörmöket, és ez meg is látszik rajta!

A 18 éves lány egy éve él ekkora körmökkel, és azt mondja, hogy semmiben sem hátráltatják őt. Anna 14 éves koráig nem tudott leszokni a körömrágásról, ekkor döntött úgy, hogy megnöveli a körmeit. Jelenleg a körmös szakmában fejleszti tudását.

Képeket az Instán:

A szakma szeretetét édesanyjától tanulta el, azóta pedig folyamatosan arra törekszik, hogy egyre jobb és jobb legyen. A saját körmeit 8 óra alatt készíti el, és az eszközök használata sem okoz gondot neki.

Erről Te sem maradhatsz le!

Anna úgy tudja, hogy Magyarországon ő az egyetlen, akinek ekkorák a körmei. Sokan bántják a körmei miatt, teljesen idegenek tesznek rá rosszindulatú megjegyzéseket, de vannak olyanok is, akik kicsit nyitottabban állnak a dologhoz, és megkérdezik tőle, hogyan tud takarítani ekkora körmökkel, vagy hogyan használja a telefont.

További képek:

A 18 éves lány évekig küzdött önbizalomhiánnyal, azáltal, hogy megmutatja a közösségi oldalán, hogy ilyen körmökkel szeret élni, másoknak is segít, hogy nyugodtan vállalják fel önmagukat.

“Egy életed van, és tedd azt, amit szeretsz. Ne érdekeljen más véleménye, és éld úgy az életed, ahogy akarod, mert egy csak életed van”

– mondta határozottan Sáfár Anna.

twice
facebook