Home Életmód Életmód hírek Mára elég! Ugyanazt szajkózza mindenki – balesetek, megcsalás, kitálalt, elhunyt, rezsicsökkentés, okos...

Mára elég! Ugyanazt szajkózza mindenki – balesetek, megcsalás, kitálalt, elhunyt, rezsicsökkentés, okos tippek.., nem tippek kellenének, hanem okos intézkedések..

Hirmagazin.eu

A Jó Isten is úgy teremtette a Földet, hogy az emberek vasárnap pihenjenek!

Menjetek, kiránduljatok, vagy legyetek családi körben, vagy unokázzatok, vagy autókázzatok, vagy csak nyújtózkodjataok, sétéljatok, vagy szerelmeskedjetek, vagy kinek mihez van kedve! ..

Csak azok dolgozzanak, akiknek feltétlen muszály!

.. És mivel nekünk nem feltétlenül muszály, mert csak ismételnénk mindazt, amit mindenki magyaráz, mi a mai napra elbúcsúzunk!

Találkozunk holnap reggel 05-kor!

Legyen szép napotok!

Hirmagazin.eu

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version