Kezdőlap Életmód Életmód hírek Döbbenet, mit mesél a szemtanú: ezért verte el a plébánost a feldühödött...

Döbbenet, mit mesél a szemtanú: ezért verte el a plébánost a feldühödött hívő

Képünk illusztráció.

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Nem le­he­tett ke­reszt­anya, ezért mér­gé­ben jól el­verte a helyi papot egy Heves me­gyei nő, ököl­lel ütötte, sőt le is köpte a meg­döb­bent plé­bá­nost…

– A fiatal nő elkésett, ez okozta a bajt – kezdte Kati néni, aki szemtanúja volt az erőszakos eseményeknek.– A kijelölt keresztanya nem érkezett meg időben a szertartásra, az atyának pedig temetésre kellett sietnie.Arra kérte az összegyűlteket: jelöljenek ki másik komaasszonyt. A szülők végül másik rokont választottak, csak hogy legyen megkeresztelve a kicsi, ha már mind összegyűltek – mondta.

Időközben azonban megérkezett a korábban kijelölt, 28 éves nő, aki bár a szertartást csendesen végighallgatta, a templomból kiérve a papnak esett.

 Számon kérte az atyát, hogy miért nélküle történt meg a jeles esemény, de azt is felrótta a papnak, hogy nem ő tarthatta a kicsit a keresztvíz alá. Leköpte, szidta még ököllel be is húzott neki egyet. Ilyen emberemlékezet óta nem történt a városunkban – fűzte hozzá az asszony hüledezve a Blikknek.

A járőrök a saját otthonában fogták el a bukott keresztanyát, aki letagadta a történteket.

– Az ügyészség kezdeményezte, hogy a bíróság börtönbüntetést szabjon ki, amelynek végrehajtását próbaidőre függessze fel – adta hírül dr. Szalóki Zoltán főügyész.

Forrás: Ripost


Exit mobile version