Home Életmód Ezotéria: álomfejtés, jövendölés, gyógyítások Az nem semmi, hogy mit jósolt Baba Vanga 2023-ra

Az nem semmi, hogy mit jósolt Baba Vanga 2023-ra

az nem semmi, hogy mit jósolt baba vanga 2023 ra

Napvihar, nukleáris katasztrófa, biológiai fegyverek. Ezek mind szerepelnek Baba Vanga vészjósló jóslatában 2023-ra.

Baba Vanga neve sokaknak ismerősen csenghet, hiszen ő az a vak bolgár jósnő, akinek a jóslatai már többször is beigazolódtak. Annak ellenére, hogy 1996-ban elhunyt, a mai napig felkerül a címlapokra a próféciáival. Helyesen látta meg a szeptember 11-i terrortámadást, a Kurszk tengeralattjáró 2000-es katasztrófáját és még saját halálát is.

Nemrég napvilágot látott az öt legaggasztóbb jövendölése az elkövetkező 12 hónapra vonatkozóan, és ha ezek beteljesednek, akkor igazán nyomasztó évnek nézünk elébe.

A Föld pályája elmozdulhat, valamint nukleáris olvadás is kitörhet, továbbá tudományos áttörésekre is számítani lehet.

Baba Vanga úgy gondolja, hogy a jövőben majd a szülők dönthetnek gyermekeik bőrszínéről és tulajdonságairól is. Állítása szerint vége lehet majd a természetes szülésnek, és ezentúl laboratóriumban alkotják meg a csecsemőket kiváló génekkel.

Vanga szerint a háborúk nukleáris robbanásokat okozhatnak, ezek után pedig a sötét középkorban találjuk majd magunkat ismét. 2023-ban atomerőmű-robbanás következhet be Oroszország részéről Ukrajna felé, ez pedig az egész világot félelemben fogja tartani.

A balkán Nostredamusa prognózisa szerint idegenek fognak letelepedni a Földre, és milliókat ölnek majd meg.

Baba Vanga azt is állítja, hogy olyan napvihar lesz, amilyet a világ még soha nem látott. A Napból feltörő elektromos töltések ugyanis elérhetik a Földet, ez pedig katasztrófához vezethet.

Ráadásul ha ez még nem lenne elég, egy ország biológiaifegyver-kutatást végezhet embereken, amely szerint százezrek halhatnak meg emiatt.

Ha Baba Vanga jóslatai beteljesülnek, zord év elé nézhet a világ a Föld légkörének megváltozásával, nukleáris katasztrófákkal és idegenek megszállásával – írja a Daily Star.

Fotó: Wikipédia

Forrás: Blikkruzs / Hirmagazin.eu

Exit mobile version