Kezdőlap Szabadidő Bulvár Zavarba ejtően viselkedtek, de ez őket cseppet sem zavarta

Zavarba ejtően viselkedtek, de ez őket cseppet sem zavarta

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

2015 04 28 171205
Forrás: dailymail.co.uk | 2015. 04. 28. 15:40:00

Igazán kínos nézni, ahogyan a sztárpár táncra perdül, azt hittük, több ritmusérzékük van…
Mindenki rendelkezik egyfajta mozgáskultúrával, úgy látszik, ebből a szempontból is egymásnak teremtették Mila Kunist és kedvesét, Ashton Kutchert. A páros olyan borzasztóan táncol, hogy csak fél szemmel tudtuk végignézni a videót, ami róluk készült a Stagecoach Country Music fesztiválon. Persze valahol megmosolyogtató, hogy ennyire fesztelenül próbálták magukat átadni a zenének, hiába, a hírnévvel nem jár együtt a ritmusérzék.

Ashton Kutcher és Mila Kunis. (Fotó: Sipa USA) Ashton Kutcher és Mila Kunis. (Fotó: Sipa USA)

Ashton és Mila szerelése semmiben nem különbözött a vidéki párokétól, azonban feltűnően kínos táncukkal minden környező countryzene-rajongó felismerte, kik bohóckodnak mellettük. Hiába a westernkalap, a résztvevők hamar kiszúrták, hogy a két híresség is örömmel énekli az előadókkal a dalokat, valamint egyedi táncmozdulataikat is szívesen mutatták be a táncparketten.

Az újdonsült szülőknek most aztán sikerült minőségi időt együtt tölteniük, hiszen mióta megszületett első gyermekük, teljesen felborult a szerelmesek napirendje. Ashton tudta, hogy párja jól fogja magát érezni a fesztiválon, hiszen a Bérgyilkosék sztárja évről évre visszatér a koncertsorozatra.

Exit mobile version