Kezdőlap Főhírek Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó VV Fanni-ügy: A genetikusok megerősítették, ezt találták B. Lászlónál..

VV Fanni-ügy: A genetikusok megerősítették, ezt találták B. Lászlónál..

Újabb fordulat a VV Fanni-ügyben, kipakolt a gyanúsított ügyvédje
ripost

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Újabb tárgyalási napot tartottak az eltűnt, meggyilkolt celeblány ügyében, s lapunk újabb megdöbbentő információk birtokába jutott. 

Novozánszki Fanni gyilkossági ügye a tőle származó DNS-ek körül felmerült kérdések tisztázásával folytatódott tegnap délelőtt, a Fővárosi Törvényszéken. A genetikus szakértők fenntartották és megerősítették szakvéleményüket, miszerint

a vádlott bérelt kocsijában talált kötélen Fanni vére, a vádlott mosógépében pedig Fanni hajszála található.

A szakértők mellett három tanút is beidézett a bíróság, köztük VV Fanni két barátnőjét, S. Fannit és B. Erikát, ám a vírushelyzetre való tekintettel Dr. Farkas Gabriella bírónő engedélyezte a távolmaradásukat, lévén S. Fanni időközben kismama lett.

Még több bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó? Kattints ide, és nézd meg rendőreink, ügyészeink, bíróink, katonáink, mentőseink, tűzoltóink, katasztrófavédelmiseink napi áldozatos munkájáról szóló cikkeinket!

Így a két barátnő meghallgatása tolódik, ahogy annak a tanúnak a meghallgatása is, aki korábban azt állította, hogy Novozánszki Fanni az eltűnésének másnapján fodrásznál járt.

borsonline nyopmán

Hirmagazin.eu


Exit mobile version