Home Főhírek Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó Vonatokon megbújt- és rakomány közé bújt illegális migránsok

Vonatokon megbújt- és rakomány közé bújt illegális migránsok

Tegnap csak hatan jöttek, de ők is hiába!

Egy személyvonat ülései alatt megbújva, jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra két illegális migráns. (2018. 12. 12., sze – 17:10, Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság)

Kelebia Határrendészeti Kirendeltség Vasúti Határátkelőhelyen a rendőrök egy Szerbia irányából belépő személyvonat átkutatása során 2018. december 12-én 16 óra 30 perckor két külföldit tartóztattak fel, akik szír állampolgárnak vallották magukat. A férfiak a személyvonat ülései alatt megbújva, jogellenesen próbáltak meg Magyarországra jutni.

A migránsok sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét, hitelt érdemlően nem tudták igazolni, ezért a rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérik őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Kelebiánál, egy vonat padlásterén megbújva próbált meg Magyarország területére bejutni öt külföldi. (2018. 12. 12., sze – 14:09, Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság)

Kelebia Határrendészeti Kirendeltség Vasúti Határátkelőhelyen a Szerbia irányából belépő személyvonat átkutatása során 2018. december 12-én 12 óra 50 perckor a rendőrök öt külföldit találtak, akik magukat iráni állampolgárnak vallották. Az illegális migránsok a vonat padlásterén megbújva próbáltak meg Magyarország területére bejutni.

A migránsok sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét, hitelt érdemlően nem tudták igazolni, így az egyenruhások a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően a külföldieket visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Egy külföldi férfi próbált meg Tompánál jogellenesen bejutni Magyarország területére. (2018. 12. 12., sze – 08:57, Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság)

Tompa Közúti Határátkelőhelyen a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőreinek jelzése alapján a rendőrök 2018. december 12-én 7 óra 25 perckor egy belépő macedón kamion rakterében egy külföldi férfit találtak, aki afgán állampolgárnak vallotta magát.

A migráns sem személyazonosságát, sem magyarországi tartózkodása jogszerűségét, hitelt érdemlően nem tudta igazolni, ezért a rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version