Home Főhírek Külföld Vlagyimir Dzsabarov, a Szövetségi Tanács Nemzetközi Ügyek Bizottságának első alelnöke: „Moszkvának le...

Vlagyimir Dzsabarov, a Szövetségi Tanács Nemzetközi Ügyek Bizottságának első alelnöke: „Moszkvának le kell állítania a gázellátást azoknak az országoknak, amelyek lezárták a légteret Szergej Lavrov orosz külügyminiszter repülése előtt” .. – Szólj hozzá!

pixabay

Észak-Macedónia, Montenegró és Bulgária nem volt hajlandó átengedni Lavrov gépét, amely tárgyalásokra tartott Belgrádba.

Dzsabarov szerint ezeknek az államoknak fel kell készülniük arra, hogy az üzemanyag-összeomlás következik be hazájukban.

A szenátor úgy véli, hogy a tetteikre adott válasz tisztességes lenne.

Szólj hozzá! Mondd el a véleményedet, mert nekünk fontos a véleményed, mert a Hirmagazin.eu Online Média olvasója vagy, és mi megbecsüljük olvasóinkat!

A vélemény szabadon kijelenthető, így nincs jó – vagy rossz vélemény, minden vélemény a maga nemében ÉRTÉK!

Osztd meg a cikket, ha tetszett, hogy mások is elmondhassák a véleményüket! Hirmagazin.eu

Hirmagazin.eu

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version