Home Külföld Kiemelt külföldi hírek Világháború felé sodródunk, csak a Jó Isten tudja, mi lesz ennek a...

Világháború felé sodródunk, csak a Jó Isten tudja, mi lesz ennek a vége: Az amerikaiak és a britek bombázni kezdtek egy országot, szörnyű a pusztítás..

www.origo.hu
www.origo.hu

A húszi milícia által ellenőrzött „Al-Masirah” jemeni tévécsatorna jelentése szerint az Egyesült Államok és Nagy-Britannia szombaton két légicsapást hajtott végre Ras Isa kikötője ellen a Vörös-tengeri Saleef kikötővárosban.

Az amerikai erők arról számoltak be, hogy megsemmisítették az iszlamista húszi milícia hajó elleni rakétaállását, amely már kilövésre készen állt. A CENTCOM, az Egyesült Államok központi parancsnoksága az X-portálon tett közleménye szerint a milícia által ellenőrzött területen felállított

RAKÉTAÁLLÁS VESZÉLYT JELENTETT AZ AMERIKAI HADIHAJÓKRA ÉS A VILÁGKERESKEDELEM SZEMPONTJÁBÓL FONTOS HAJÓZÁSI ÚTVONALON KÖZLEKEDŐ KERESKEDELMI HAJÓKRA.

Twitter-post

Az Izrael és a Hamász iszlamista terrorszervezet közötti gázai háború kezdete óta a húszi milícia többször is megtámadott hajókat a Vörös-tengeren.

Twitter-post

A HAMÁSSZAL SZOLIDÁRIS HÚSZIK A JEMENI PARTOKNÁL A FELTÉTELEZÉSÜK SZERINT IZRAELI KAPCSOLATTAL RENDELKEZŐ TEHERHAJÓKAT TÁMADJÁK.

A támadásokra válaszul az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság az elmúlt hetekben több katonai csapást is végrehajtott a húszi állások ellen.

Twitter-post

Címváltoztatás

Forrás

HIRMAGAZIN.EU

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version