Vihar miatt ideiglenesen más repülőterekre irányítják át az érkező gépeket a dubaji nemzetközi repülőtérről (DXB) – közölte kedden este az Egyesült Arab Emírségek nagyvárosának légikikötője.

Dátum:

A heves esőzések és zivatarok apokaliptikus jeleneteket okoztak Dubajban, az Egyesült Arab Emírségek egyes részein súlyos áradásokat okoztak. Luxusautók merülnek el a mély vízben, a Teslák a vízzel küzdenek, miközben a városi hatóságok azt tanácsolták az embereknek, hogy maradjanak otthon.

A dubaji repülőtér nap közben 25 percre kénytelen volt felfüggeszteni a tevékenységétet. Egy szóvivő korábban arról számolt be, hogy összesen 21 induló és 24 érkező járatot töröltek reggel óta.

A földalatti luxus bevásárlóközpontokat elöntötte a víz, a dizájnerruhákat viselő vásárlók a vízben gázoltak.

Az Egyesült Arab Emírségek Nemzeti Meteorológiai Központja szerint a szokatlan időjárási viszonyok várhatóan szerdáig fennmaradnak a régióban.

A helyi hatóságok tartálykocsikat küldtek ki az utcákra, hogy szivattyúzzák fel a vizet, a sivatagi ország egyes területein több mint 80 milliméternyi eső esett, ami megközelíti a 100 milliméter körüli éves átlagot.

Kép: HírTV;
Cikk: Origo.hu;
Cikk linkje

#dubaj#eső#árvíz#miavéleményed#monddmegte#tiktok#hirmagazin,

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Megosztás:

Weblap4u weboldal karbantartás

Népszerű

További hasonló
Related

Nagyon kellemetlen adatlopási ügyben érintett az Európai Parlament

Saját alkalmazottai rendkívül érzékeny adatai szivárogtak ki. Személyi igazolványok, útlevelek,...

Robert Fico elleni merénylet: Valóság és összeesküvés-elméletek

Bevezetés Robert Fico, a szlovák politikai élet egyik meghatározó alakja,...

Kína „büntető hadgyakorlatba” kezdett Tajvan környékén

Peking által „büntetőként” aposztrofált hadgyakorlatokba kezdett csütörtökön a kínai...

„Ez rémálom” – épül a metróvonal Róma történelmi kincsei közé fúrva

Kevés a metróvonal az olasz fővárosban. Most épül egy...
Megszakítás