A fiú egy online chatszobában vehetett részt az életveszélyes kihívásban, egyelőre nem tisztázott, hogyan is juthatott hozzá a gyilkos fegyverhez.

Orosz rulett közben lőhette fejbe magát egy nagyatádi fiú a sonline.hu értesülése szerint. A lap úgy tudja, egy internetes chatszobában zajlott a játék, a fiúra édesanyja talált rá, mikor benyitott a szobájába.

A helyi iskola, a KSZC Dráva Völgye Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Kollégiuma weboldala és közösségi oldalai több napja elsötétített megemlékezést tartalmaznak a fiúról.

A lap érdeklődött a történtek felől a rendőrségnél, a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata azt a választ adta, hogy a haláleset körülményeit a nagyatádi rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja. A sonline.hu úgy értesült, hogy a rendőrséghez is érkeztek hasonló információk az orosz rulett játékról.

Az elhunyt fiú apja vadász, az engedélyei és az otthoni fegyvertartási körülményei szabályosak voltak. A hatóságok még vizsgálják, hogyan szerezhette meg a kamasz a fegyverszekrény kulcsát.

Forrás

Hirmagazin.eu