Home Szabadidő Bulvár Várkonyi Andrea: „A saját erőmből jutottam el oda, ahol most tartok”

Várkonyi Andrea: „A saját erőmből jutottam el oda, ahol most tartok”

Várkonyi Andrea hatalmas boldogságban él Mészáros Lőrinccel / Kép: Blikk

Sokan gondolhatják, hogy Várkonyi Andrea élete igazi tündérmese, hiszen párja nemcsak az ország leggazdagabb embere, de világviszonylatban is sokakat parancsol maga mögé e téren.

Ám Andi szerint maga taposta ki az ösvényt odáig, ahová eljutott.

Bár az orvosi egyetem melletti hobbinak indult, a televíziózás végül a hivatásává vált. Andi akkoriban dolgozott a TV2-nél, amikor a kereskedelmi tévézés a hőskorát élte, és minden este kétmillió nézőt ragasztott a képernyő elé. Nem csoda hát, hogy a felelősségteljes, de korántsem unalmas szakmát ilyen hihetetlenül megszerette.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

„A tévézés anno egy hobbi volt, aztán egyszer csak a hivatásommá vált. Mára annyira természetes közegemmé vált, hogy ha belépek egy stúdióba, olyan, mintha hazamennék” – mesélte a Hot Magazinnak Andrea, aki arról is beszámolt, hogy milyen kapcsolatokat tudhat magáénak ezekből az évekből, szót ejtve a férjéről, Mészáros Lőrincről is:

„A hosszú évek alatt születtek barátságok is, amelyek közül van, aminek vége szakadt, és van, ami megmaradt.

Férjhez mentem, családom van, és elmondhatom, hogy sosem kapaszkodtam senkibe, sosem voltam rászorulva mások segítségére.”

Andrea büszke az önállóságára, illetve, hogy kizárólag egyedül érte el, ahol most tart:

Rengeteget tanultam, dolgoztam, a saját erőmből jutottam el oda, ahol most tartok

– mondta.

blikk, hot

Hirmagazin.eu

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version