Ma már meg is műtötték a vasárnap Stuttgartban a Skócia elleni labdarúgó Európa-bajnoki mérkőzés második félidejében súlyosan megsérült, többszörös arccsonttörést szenvedett Varga Barnabást.

– Feleségemmel együtt idehaza várjuk a híreket, amelyeket Barni kedvese küld számunkra – mondta a Nemzeti Sport megkeresésére Varga Barnabás édesapja, Varga András. – A műtéttel kapcsolatban Barni kedvese ha kell, percenként ad tájékoztatást. Egyelőre nem tudható, mikor engedik ki a stuttgarti kórházból, s azt sem, hogy mennyi kihagyás vár rá. Nem titok, nehéz perceket élt át a család a televízió képernyője előtt, ám mára már nyugodtabbak lehetünk.

Gyere. olvass, kommentelj, beszélgess a Hirmagazin.eu TikTokján! 20 Millió videómegtekintés és jó hangulat! Szeretettel várunk! Hirmagazin.eu

A nap során a Bild arról számolt be, hogy Varga Barnabás barátnője, Laura a Magyarország–Skócia találkozót a lelátóról nézte, vagyis a helyszínen látta a drámát, amikor a magyar válogatott támadója összeütközik a skót kapussal, és az eszméletét veszítve a fűre rogy.

Pánics Gergely, a labdarúgót foglalkoztató Ferencváros csapatorvosa a műtét előtt reményének adott hangot, hogy amennyiben a beavatkozás jól sikerül és minden rendben lesz, Vargát akár már szerdán kiengedhetik a kórházból.

Az Eb A csoportjában játszott találkozót a magyar válogatott Csoboth Kevin 100. percben szerzett góljával 1-0-ra megnyerte, és bizakodhat, hogy a négy legjobb csoportharmadik egyikeként továbbjut a kontinenstornán.

Twitter-post/videó

Forrás

Hirmagazin.eu