Home Főhírek Külföld Valószínűleg mind az öt utas meghalt a Titanic felkutatására indult tengeralattjáró fedélzetén...

Valószínűleg mind az öt utas meghalt a Titanic felkutatására indult tengeralattjáró fedélzetén – videó

hu.euronews.com

A tengeralattjáró működtető cég szerint valószínűleg mindenki meghalt a Titan fedélzetén.

 

Az OceanGate közleményt adott ki nem sokkal azután, hogy a tengeralattjáró felkutatására indított egyik távirányítású eszköz egy fémtörmelék-mezőre bukkant, nem messze a Titanik roncsaitól. Ezekről azt feltételezik, hogy a miniatűr tengeralattjáró roncsai. A közleményben úgy fogalmaznak: úgy hisszük, a Titan utasai sajnos meghaltak.

Az 1912-ben elsüllyedt Titanic roncsaihoz gazdag turistákat szállító tengeralattjáró múlt vasárnap tűnt el nyomtalanul, öt emberrel a fedélzetén. A fedélzeten minden bizonnyal elfogyott az oxigén és az élelmiszer is.

A tengeralattjárónak vasárnap veszett nyoma 3,8 km-es mélységben az Atlanti-óceánban. Azóta megfeszítette erőkkel és elképesztő műszaki apparátussal keresték, a kutatásban részt vettek az Egyesült Államok, Kanada, Franciaország és az Egyesült Királyság haditengerészetének egységei.

Forrás

Hirmagazin.eu

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version